Der er blot blevet langet 23.562 Xbox One maskiner over disken i HELE Japan, den første uge efter lanceringen.

I et land hvor der bor flere end 120mio indbyggere, må man sige at Microsoft ikke helt har erobret den del af kontinentet.

ps4-vs-xbox-one-resolutiongate-controversy I forhold til Playstation4 som solgte 300.000 maskiner på blot to dage, må man sige at der skal vist en ordentlig gang marketing og gode tilbud til at slå Playstation.

Microsoft har altid haltet lidt efter Playstation, i den del af verdenen, men aldrig i sådan en størrelse. Den “strategi” med at vente med at udgive Xbox’en i nogle dele af verdenen, må man vist sige, ikke har båret så megen frugt.

Herhjemme følger Microsoft og deres Xbox One nu fint med Playstation, men de halter stadig efter.

Ser man på det globale marked så har Playstation solgt 10 millioner eksemplarer, hvorimod Microsoft “kun” har solgt beskedne 5 mio konsoller. Det skal dog til Microsoft’s forsvar siges at Playstation er Japansk, så mon ikke man er en smule tro imod ens eget land og dets elektronik giganter. Det skal dog siges at undertegnede har valgt Xbox One, men da også kraftigt overvejer at anskaffe sig en Playstation 4, da udvalget af de unikke titler til Playstation, faktisk er ret interessante.

Hvad vælger du eller har du allerede købt begge maskiner eller holder du dig kun til en konsol – og hvilken?