Monolithsoft bliver ved med at forkæle os! Og det har de endnu engang gjort med Elma fra Xenoblade Chronicles X, som en ny sjælden Blade i Xenoblade Chronicles 2.
Opdateringen er live nu! Men det kræver Season Pass at spille med hende.

Forrige indlægAlle med Destiny 2 kan spille Gambit 1. september
Næste indlægGamescom 2018 overblik
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!