Blue, en af verdens førende innovatorer indenfor lydteknologi og design, annoncerer i dag den nye professionelle USB-mikrofon Yeti X World of Warcraft® Edition.

Yeti X World of Warcraft Edition er udviklet i samarbejde med Blizzard Entertainment® og giver spillere mulighed for at ændre deres stemmer til at lyde som indbyggerne i Azeroth ved hjælp af den helt nye stemmemodulationseffekt i Blue VO!CE softwaren.

Gamere kan fejre deres sejre, kommunikere med deres raid-gruppe og underholde deres stream-publikum ved hjælp af hundredvis af HD-lyde fra Blizzards kommende World of Warcraft: Shadowlands-udvidelse og Warcraft®-universet generelt. Ved hjælp af et brugerdefineret Warcraft-design i den nye mikrofon kan spillere nu skabe en dynamisk lyd, der tager streams og gameplay til nye niveauer.

“Dette spændende samarbejde med Blizzard bringer World of Warcraft-universet til live med Yeti X” siger Doug Sharp, Sr. Product Manager for Gaming hos Blue Microphones. “Spillere får ikke kun lyd i broadcast-kvalitet, men kan også ændre deres stemmer for at tilføre personlig kreativitet til deres gameplay eller stream. Vi er spændte på at se, hvordan gamere og streamere vil bruge den nye stemmemodulationseffekt og Blizzard HD-lydene til at underholde deres publikum og skabe episke streams”, udtaler han.

Lyd som en ork eller demon

Den originale Yeti X er skræddersyet til at levere den bedste lyd i udsendelseskvalitet til professionel gaming, TwitchTM streaming, podcasting og YouTube-produktioner. Yeti X World of Warcraft Edition er baseret på en forbedret Blue VO!CE teknologi, som gør det nemmere end nogensinde for såkaldte content creators at gøre brug af professionelle vokaleffekter og brugerdefinerede forudindstillinger ved et tryk på en enkelt knap. Dette inkluderer også avancerede stemmemodulationseffekter med Warcraft-forudindstillinger, der gør det muligt for spillere at få deres stemmer til at lyde som indbyggere i World of Warcraft-verdenen.

Brug ikoniske Warcraft-lyde mens du spiller

Spillere kan også vælge imellem ikoniske Warcraft-lyde i et enormt lydbibliotek og gemme dem som såkaldte key bindings, som de kan fyre af under streaming. Blue VO!CE er udelukkende tilgængelig via Logitechs gratis, brugervenlige G HUB-platform, der gør det muligt at administrere mikrofonindstillinger direkte fra skrivebordet.

Indgraverede Warcraft-runer

Med et særligt World of Warcraft-design, der kombinerer en mat Battle Grey-finish med elegante guldtegn, stiliserede indgraverede runer og det officielle World of Warcraft logo, giver mikrofonen enhver stream en unik og stærk æstetik, der både vil appellere til gamere og Warcraft fans. Yeti X’s 11-segment LED-måler er udsmykket med laserætsede Warcraft-runer med farvetillpassede Alliance- eller Horde fraktionsindstillinger.

Mikrofonen har desuden en oplyst multifunktionsknap, så streamere øjeblikkeligt kan justere deres stemmeniveauer og nemt opretholde en professionel lydkvalitet, mens de sender live. Den smarte knap giver også præcis kontrol over mikrofonforstærkning, lydløs-funktionen, hovedtelefon-volumen og blandingen af mikrofonsignal og computerlyd. En kondensator mikrofongruppe med fire kapsler leverer enestående fokus og klarhed i fire optagemønstre.

Yeti X World of Warcraft Edition er plug ‘n play kompatibel med Windows og Mac og ligeledes med Logitech G HUB spilsoftware. G HUB gør det let at ændre lyden af din stemme og inddrage lydklip fra computeren, hvilket skaber en mere fordybende oplevelse i traditionel gaming såvel som brætspil som f.eks. Dungeons & Dragons.

Pris og tilgængelighed

Yeti X World of Warcraft Edition er tilgængelig i oktober 2020 til en pris på 1.699 kr.