Så er det på med vandrestøvlerne, og i gang med at jagte Yo-Kai’er igen!

Yo-Kai Watch 2 : Psychic specters, er et RPG spil i stil med Pokémon spillene. Yo-Kai’er er små legesyge monstre lidt i stil med Pokémoner. Forskellene på de to typer monstre, er at du skal bruge et Yo-Kai ur for at kunne se Yo-kai’er. Du skal ikke fange Yo-Kai’er, du skal blive venner med dem. Det bliver du, ved at slå dem i kamp, hvor du kan være heldig at de vil være venner med dig efterfølgende. Chancen for at blive venner med en Yo-Kai stiger hvis du giver dem en for, for mad. Når du efter en kamp så får tilbud, om at være venner med en Yo-Kai, og acceptere for du en medalje, som du kan bruge den på gældende Yo-Kai. Der er over 350, så det er bare om at give den gas, og gå på jagt.

Du starter ud med, at dine forældre har et skænderi om hvilken doughnutshop de vil købe fra, og det går der ret lang tid med. Efter dette møder man en Yo-Kai, ved navn Whisper som hjælper og guider dig igennem de ting du skal. Whisper kan også fortælle dig om de forskellige typer Yo-Kai’er du møder, hvilke elementer der er svage overfor hinanden og hvilke der er stærke. Man bevæger sig så rundt i byen og løser opgaver, tjenester, og opdager flere og flere Yo-Kai’er. Efterhånder som du kommer længere og længere, får du brug for at opdatere dit Yo-Kai ur for at kunne finde stærkere Yo-Kai’er.

Måden du Kæmper på forgår sådan at, du har et hjul du kan dreje på din touch skærm. Du kan have 3 Yo-Kai’er aktive ad gangen, men du har 6 på dit hjul i alt. Desværre, er kampsystemet lidt kedeligt, da det er halv automatisk. Det eneste du faktisk styre er Speciel-power. Tilgengæld når din Yo-Kai’s speciel-power, er klar for du et lille puzzle du skal udføre for at lade det op, det er en lidt sjov måde at gøre det på, men det er tilgengæld det eneste der er underholdende ved kampene.

Når man sidder med spillet. Kommer man helt til at tænke tilbage til 90erne, med pokémon. Ligesom dengang skal man da lige finde et par stykker mere, eller LIGE træne sin Yo-kai’er et par level’s mere inden man stopper, eller lige se om der sker mere. Ens samlermani, popper ligesom op i hovedet på en, og man SKAL bare have alle de Yo-Kai’er der er. Hvis man er ejer af, Yo-Kai Watch 2 : Bony Spirits eller/og Fleshy souls, kan man importere sit gemte spil.

Med Yo-Kai Watch 2 : psychic spector, får man mange gode timers spil og god underholdning. Det er som om, det aldrig rigtig bliver kedeligt, da man hele tiden har noget at lave.
Jeg var selv med på Pokémon i 90erne, men Yo-kai er noget helt specielt. Det giver ligesom samme følelse at spille det, som det gjorde den gang. Level 5 har gjort det igen må man sige!

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSå er Cozmo kommet til Danmark
Næste indlægSNES Classic Mini får ny trailer
jeg er en gamer, sætter pris på kvalitet bag spil, gode og forståelige anmeldelser og fantastisk grafik. jeg er lidt all around, men i øjeblikket gamer jeg mest PC frem for andet. jeg spiller næsten alle genre. Dog er jeg ikke så begejstret for sports spil. :) Mit favorit spil må være Watch Dogs. Min favorit spil serie, er uden tvivl resident evil!
yo-kai-watch-2-psychic-specters-anmeldelseMed Yo-Kai Watch 2 : psychic spector, får man mange gode timers spil og god underholdning. Det er som om, det aldrig rigtig bliver kedeligt, da man hele tiden har noget at lave. Jeg var selv med på Pokémon i 90erne, men Yo-kai er noget helt specielt. Det giver ligesom samme følelse at spille det, som det gjorde den gang. Level 5 har gjort det igen må man sige!