Tag på eventyr med Yoshi den 26. juni, når Yoshi’s Woolly World udkommer til Wii U! Holder du af hyggelige, farverige og komplet nuttede spil, er dette spillet for dig! At spilverdenen desuden er skabt af garn og nydeligt håndarbejde, gør det absolut ikke mindre bedårende!

Yoshi’s Woolly World udspiller sig på Craft Island, der er en paradisisk ø befolket af Yoshis i alle mulige farver og mønstre. Den fredfulde ø bliver dog mindre behagelig, da den onde troldkarl Kamek dukker op og begynder at kidnappe og forhekse alle Yoshis. Den lykkes den meget grønne og velkendte Yoshi at flygte fra Kameks magi… Og det bliver nu din opgave at hjælpe grønne Yoshi med at redde alle de øvrige Yoshis og genoprette freden på Craft Island!

I dette eventyr spiller du alle baner uden nogen form for tidspres. Er nogen af banerne lidt for svære for dig, kan du desuden skifte til Mellow Mode og spille som en bevinget Yoshi, hvilket gør eventyret betydeligt lettere at gennemføre. Spillet indeholder også multiplayer, hvor du kan spille sammen med en ven.

Yoshi’s Woolly World indeholder mange ting, du kan låse op for såsom stempler til brug i Miiverse. Der er også over 50 Yoshis i forskellige farver og mønstre. 26. juni lanceres desuden tre amiibo, som forestiller Yoshi som strik. De tre amiibo-figurer kommer i hver sin farve, hhv. grøn, lyserød og lyseblå. Bruger du en af disse amiibo i spillet, kan du spille med to Yoshis samtidigt. Samme dato udkommer desuden bundle med Yoshi’s Woolly World og den grønne amiibo Yoshi.