Hver legende har sin begyndelse – og snart kan du tage på det tidligste eventyr i The Legend of Zelda-tidslinjen, når The Legend of Zelda: Skyward Sword HD udkommer den 16. juli til Nintendo Switch. HD-versionen af ​​dette klassiske eventyr har forbedret ydeevne og en jævnere bevægelseskontrol samt fået tilføjet styring med knapperne.
 
Samtidig med lanceringen af ​​spillet og et sæt Joy-Con med Master Sword og Hylian Shield-motiv lanceres en amiibo-figur med Links barndomsven Zelda og hendes trofaste blå Loftwing. Denne amiibo er den eneste amiibo, der kan anvendes i The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Joy-Con-sæt og amiibo-figur sælges separat.

Zelda & Loftwing amiibo kan bruges overalt i spillet, når du udforsker sky-verdenen, verdenen herunder eller endda i grotterne, til at skabe et checkpoint og straks vende tilbage til skyerne. Når du er i skyerne eller besøger en af ​​de mange flydende øer over skyerne, kan du vende tilbage til det tidligere checkpoint ved igen at markere med amiibo-figuren.
 
Zelda & Loftwing amiibo udkommer den 16. juli samtidig med The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Brug af denne amiibo i spillet skaber et checkpoint til at rejse mellem skyerne og verdenen nedenunder.