ZOWIE by BenQ gør klar til at åbne døren til det nordiske marked på DreamHack Summer 2016 med nye produktlanceringer, sponsorater og åbne konkurrencer.

Det fjerde stadie af DreamHack ZOWIE Open CS:GO er en af de centrale begivenheder på DreamHack Summer 2016, der afholdes d. 18.-21. juni i Jönköping i Sverige, og alle kampe afvikles på ZOWIE XL2430 eSport-skærme. Desuden foregår samtlige kampe i Capcom Pro Tours Street Fighter V- og Pokkén-turneringer på combat stations udstyret med “lag-free” skærme fra ZOWIE RL-serien, der er specialudviklet til eSport på spillekonsoller.

DreamHack Summer 2016 markerer samtidig ZOWIE by BenQs indtog i Norden. Det fejres med produktlanceringer, demonstrationer og konkurrencer på ZOWIEs stand, hvor de besøgende kan:

  • Afprøve samtlige ZOWIE eSport-produkter, herunder:

o   Mus i EC-, ZA- og FK-serierne, inklusive den helt nye FK1+

o   Musemåtter i SR- og TF-serierne

  • Være blandt de første til at afprøve Tekken 7 fra Bandai Namco Entertainment på combat stations udstyret med ZOWIE RL-2460 skærme

o   …og deltage i konkurrencen om at vinde en eSport-skærm fra ZOWIE!

  • Deltage i CS:GO 5v5-konkurrencer, der afvikles hver 3. time

Besøg ZOWIEs stand på DreamExpo, Hal B, B04:07 mellem 18.-20. juni, og hold dig opdateret omkring ZOWIE by BenQ, før og under DHS2016, på Facebook: ZOWIE e-Sports.

 

Om ZOWIE

ZOWIE blev etableret i 2008 som et brand med et erklæret mål om at udvikle verdens bedste eSport-udstyr. I 2015 blev ZOWIE opkøbt af BenQ Corp, og brandet har siden lagt navn til virksomhedens eSport-produktserier, der tilbyder en unik kombination af konkurrencemæssig erfaring og spilleglæde.