Det er allerede 4. november at Sæson 7 i Apex Legends skydes i gang. Du har sikker set video med den nye figur Horizon, aka Dr. Mary Somers, som er en skotsk astrofysiker med sin robot ven N.E.W.T. Hun er charmerende eksentrisk men det er næste det mindste. Den nye bane kaldes Olympus og er større end Kings Canyon og mindre end World’s Edge. Der er butiksområder, industri og skyskrabere. Du vil med det samme lægge mærke til Rift som er et ustabilt sort hul som kan benyttes til at teleportere rundt på banen. Der er lavet tiltag så du ikke bare falder ud over kanten. Du skal anstrenge dit lidt.

Synes du det er for risikabelt at teleporte så kan du benytte det nye køretøj Trident. Det har plads til hele holdet. Nej du kan ikke kører andre spillere over og alle spillere deler skaden når du bliver beskudt. Det er beviste design valg fra Respawns side for at undgå det bliver OP. Hopper du som spiller ud så gives et ekstra boost hvis Trident er på vej over kanten. I selve sæson passet så returnerer en gammel favorit. Det er SMG’en R-99 hvor der kommer et dynamisk skin når du rammer level 100 og et endu federe når du rammer 110. Vi har video af begge skin på mandag. Det sker så på bekostning af Prowler som bliver flytte til care packages. Åh ja Octane og Wraith får også nye lækre skins i sæsonpasset. DU kan nu følge dine challenges direkte uden at skulle tilbage til Battle Pass skærmen.

Det sidste som vi tager med i denne runde er muligheden for at lave en klub. Det er cross platform hvis du har det enabled. Der kan være op til 30 i en klub med forskellige roller. Du kan kun være med i en klub af gangen. Det skulle gøre det lettere at finde et par venner at spille med.