En flot blå udgave af Nintendo Switch Lite-systemet udkommer i Danmark og resten af Europa den 7. maj.

Alle Nintendo Switch Lite-modeller er særligt designet til håndholdt spil, der gør det nemt for dig at medbringe et bredt spiludvalg, hvorhen du vil.

En af de kommende Nintendo Switch-titler er New Pokémon Snap, der lader dig udforske de frodige omgivelser på ukendte øer for at tage billeder af alverdens Pokémon. Her kan du opleve Pokémon i deres oprindelige miljøer, som byder på alt lige fra tætte jungler til store ørkener, mens du også skal afsløre mysteriet bag Illumina-fænomenet. New Pokémon Snap udkommer til Nintendo Switch-familien den 30. april.

En anden tilføjelse til Nintendo Switchs store spiludvalg bliver det humoristiske eventyr Miitopia, der udkommer den 21. maj. I Miitopia er du selv – og hvem du end finder på at invitere med som spilfigur af familie og venner – deltagere på en sjov og fjollet færd for at bekæmpe skurken, The Dark Lord.

Nintendo Switch Lite er som nævnt dedikeret til at spille håndholdt og har dermed integrerede kontroller og er både lidt mindre og lettere end Nintendo Switch-systemet. Lite-modellen kan dog uden problemer spille alle titler, der understøtter håndholdt spil, fra det enorme spiludvalg til Nintendo Switch. Se mere på nintendo.dk