Det britiske lydmærke Bowers & Wilkins annoncerer, at virksomheden er blevet partner med James Bond-filmfranchisen, hvilket markerer det næste kapitel i virksomhedens vedvarende forhold til Bond-musikken. Sammen fejrer de to ikoniske britiske brands det vigtige bidrag, som musikken har ydet til 007’s historie.

Lyden fra biografen

Alle verdensberømte biograffilm, du kan komme i tanke om, har deres egen unikt genkendelige musik, der bliver hængende i hukommelsen, længe efter at rulleteksterne er slut. Men i hele filmverdenen er der næppe bedre eksempler på mindeværdig musik end de musikstykker, der har været med i James Bond-filmene i de sidste seks årtier. Fra Monty Normans signaturtema gennem hver af de ikoniske titelsange har musikken været uløseligt forbundet med 007.

Bowers & Wilkins, Abbey Road Studios og musikken fra Bond

Bowers & Wilkins’ forhold til James Bond-filmserien er forbundet med selskabets 40 år lange forhold til Abbey Road Studios, hvor dets flagskibshøjttalere i 800-serien er blevet brugt til at monitorere indspilningen af utallige biograflydspor, herunder Skyfall (2012) og Spectre (2015). Og for nylig, i forbindelse med fejringen af 60-års jubilæet for James Bond-filmfranchisen, brugte Abbey Road Studios-teknikerne Bowers & Wilkins-højttalere til at hjælpe med at skabe Bond 25, et album med alle 25 ikoniske Bond-temaer med helt nye arrangementer indspillet af Royal Philharmonic Orchestra i Abbey Road Studio One.

Vi introducerer Px8 007 Edition

For at fejre det nye partnerskab og 60-årsdagen for premieren på Dr. No har Bowers & Wilkins skabt en skræddersyet version af deres Px8 trådløse hovedtelefoner, Px8 007 Edition, med en midnatsblå finish inspireret af den smoking, som Bond bar i sin første optræden på lærredet.  

Disse eksklusive hovedtelefoner, der er lige så elegante og tidløse som James Bond selv, leverer den kvalitetsprægede trådløse lyd, der er synonym med Bowers & Wilkins, kombineret med detaljer, der er en subtil hyldest til 007’s stil.

Giles Pocock, Vice President for Brand Marketing hos Bowers & Wilkins, uddyber: “Vi er utrolig stolte af vores langvarige samarbejde med James Bond-franchisen. Vores nye partnerskab giver os den perfekte mulighed for at fremhæve den tætte forbindelse, vi har haft med noget af 007’s ikoniske musik gennem årene. Sammen vil vi fortsat hædre den afgørende rolle, som musikken spiller i dette globale kulturelle fænomen.

Design, pris og tilgængelighed 


Den nye Px8 007 Edition er tilgængelig nu hos Hi-Fi Klubben til en vejledende udsalgspris på 5.899 kroner.