Det er tid for remakes så Activision er klar med Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered. Den er nu udkommet til PlayStation 4 og der kommer efterfølgende til PC og Xbox. Det er med vilje at titlen er Campaign Remastered for den indeholder alene singleplayer delen. Vi har ikke engang fået co-op delene med. Nå men det viste jeg på forhånd så det er ikke fordi Activision på nogen måde vildleder. Hvorfor ikke multiplayerelementerne tænker du? Det er for at holde spillerbasen samlet på Call of Duty Modern Warfare 2019. Hvilket giver ret god mening.

Nå men hvad så med denne remastered udgave? Ja det er jo en af de mest diskuterede kampagner i CoD historie. Primært på grund af missionen No Russian hvor du undercover skal deltage i en terroristhandling i en russisk lufthavn hvor civile skydes. Helt ærligt. Det er kontroversielt? Hvad med alle de CoD singleplayer kampagner hvor amerikanere invaderer det ene land efter det andet og holder befolkningen i et diktatorisk jerngreb for at sikre den amerikanske levevis? Det er en stolt amerikansk tradition at nedskyde civile og efterfølgende give alle en medalje. Det var hvad der skete i 1988 da USS Vincennes nedskød en civil Airbus A300 og dræbte de 290 ombord heraf flere børn. Så glem nedskydning af civile. Her er amerikanerne specialister!

Når vi så lige har fået skudt alle de patriotiske til hjørne, så er det stadig en af de bedste kampagner i seriens historie. Der er lagt masser af energi i de forskellige karakterer og vi ser en militær indsat over flere kontinenter i et meget kort tidsvindue. Den grafiske forbedring på PlayStation 4 Pro giver også et ekstra løft. De enestående kulisser bliver endnu mere levende. Det er også hæsblæsende action fra start til slut. Der er selvfølgelig de klassiske missioner hvor du enten er i ildkamp hele tiden eller de hvor du skal infiltrere en fjendtlig base. Det er rigtig god underholdning.

Der er så underholdende at tage en tur til blot på en meget lavere sværhedsgrad for bare at lave den klassiske running-and-gunning. Det bliver aldrig gammelt. Der er så alle mulige cheats som du kan vælge at slå til som du optjener point. Den med ananas er en af de første og meget sjov. Det gør du ved at finde forskellige samlegenstande på de forskellige baner. Det er faktisk også meget sjovt. Specielt hvis du har en guide. Har du spillet Call of Duty Modern Warfare 2019 så er der også en tur til Gulag. Her kommer du dog fra luften og ender ikke bare op i baderummet som i Warzone.

Jeg savner ikke multiplayer for der er CoD MW 2019 rigtigt godt. Det er så lidt beklageligt at Activision og Infinity Ward har gjort så godt et arbejde med 2019 udgaven for det tager lidt af glansen af MW2 Remaket. Det er stadig super underholdende og et rigtigt dejligt gensyn.

Tak til Activision for at gøre denne anmeldelse på PlayStation 4 Pro muligt.