Cooler Master, en af verdens førende producenter af computerkomponenter og -tilbehør, lancerer nu deres nyeste mekaniske gaming-tastatur: MasterKeys MK750. Tastaturet – som er seneste tilføjelse til Cooler Masters prisvindende linje af gamingtilbehør – har en aftagelig, magnetisk håndledsstøtte, fire taster alene tilegnet multimedie, fuld RGB-baggrundsbelysning med flere “light bars”, aftagelige USB type-C-kabler og Cherry MX mekaniske switches sat fast på en anodiseret aluminiumskrop. MasterKeys MK750 er et pro-grade gaming-tastatur – perfekt til den ambitiøse gamer, der er på udkig efter et førsteklasses produkt.
– Vores ambition har været at løfte barren endnu højere, så vi har designet et tastatur, der har alle de eksisterende funktioner fra vores MasterKeys Pro line, men har samtidig tilføjet nye elementer, der giver endnu bedre mulighed for et konkurrencedygtigt setup; bl.a. de dedikerede multimedietaster og den aftagelige håndledsstøtte, fortæller Bram Rongen, Peripheral Sr. Product Marketing Manager hos Cooler Master.
Forbedret spil med mekaniske Cherry MX RGB switches
Gamere kræver det bedste, og derfor bruger MasterKeys MK750 kun rigtige Cherry MX-switches, der bidrager til bedre holdbarhed, reaktionsevne og præcision samt behagelig berøringsflade. Den indbyggede processor med hukommelse betyder også, at brugeren kan udføre flere opgaver samtidig uden forsinkelse. MasterKeys MK750’s standardlayout kan pimpes med 9 tilhørende “doubleshot” PBT gaming-tangenter for ekstra holdbarhed.
Giv lys til dit spil
Når det gælder æstetikken har MasterKeys MK750 ikke bare et slankt, minimalistisk design, men også en unik, strålende light bar, der tilfører både stil og stemning til gaming-oplevelsen. Brugeren kan selv indstille sine præferencer eller slå lyset til og fra i den brugervenlige softwareapplikation. Tastaturet er desuden udstyret med RGB-baggrundsbelysning bag hver eneste tangent.
Komfort fremfor alt   
Gaming kan være en udmattende fornøjelse – især for håndleddene – men det imødekommer MasterKeys MK750 med en aftagelig, magnetisk håndledsstøtte, der kan sættes på og tages af efter brugerens behov. Håndledsstøtten er i ultrablød PU-læder og viskoelastisk skum, der giver optimal komfort under et gaming-maraton. Tastaturet har alle de praktiske funktioner, der garanterer succes på den virtuelle slagmark.

Pris og tilgængelighed 
MasterKeys MK750 er tilgængelig i butikker og online hos velassorterede forhandlere til en vejledende udsalgspris på 159,99 euro. Lokale priser er endnu ikke bekræftede.