Counter Strike 2 eller bare CS2 er en teknisk opdatering der kommer til sommer. Den bliver gratis og selvom der ser en masse så skal du ikke være bekymret for dine skins. De bliver videreført. Det er også de samme våben og baner som du allerede kender. Hvad kommer der så til at ske?

Noget af det jeg ser frem til er at der ikke længere bliver en server tick rate. Det har været besværligt at skulle tilpasse sig standard servere med 64 og konkurrence servere med 128. Hver tick rate har sin egen lineup af utilities og stopper så heldigvis med CS2. Forklaringen er denfor:

Der sker også noget med smokes. De bliver volumetriske hvilket betyder at de fylder et rum eller område mere naturligt. Det betyder også at der er slut med at finde et sted at kaste en smoke så den breder sig gennem en væg eller et gulv. Jeg håber det samme gør sig gældende for molo så det ikke er muligt at blokerer områder gennem faste strukturer. Der er også en bedre belysning af smokes så de passer mere naturligt ind. Nå ja og så kan andre utilities lave huller i smoken. Det giver en helt anderledes dynamik så smokes ikke bare fylder en område, men kan påvirkes. Det er samme princip som at en molo kan slukkes af en smoke. Det bliver rigtigt sjovt. Det er spændende om det også sætter en stopper for nogle af de mere snedige one way smokes.

Alle banerne får også en gevaldig overhaling. Det er også tiltrængt for med nogle af de nye skins så er man i nogle situationer alt for godt kamufleret. Så ved at gøre de enkelte baner mere lyse så skulle det også være lettere at se detaljer og om en spiller på Ancient sidder i den købte skin der er grøn.

Der er masser af andet så CS2 får skiftet til spilmotoren Source 2.

Læs mere her:

https://www.counter-strike.net/cs2