Creative har netop lanceret SXFI AIR GAMER, der kombinerer det bedste fra henholdsvis SXFI AIR og SXFI GAMER for at skabe det mest alsidige Super X-Fi headset til dato. Det nye headset har Bluetooth 5.0 og USB-C og tilbyder det bedste fra begge verdener; trådløse musikoplevelser og forsinkelsesfri film- og gaming-oplevelser, når det kobles til en pc eller spillekonsol. Det indeholder også en skattekiste af funktioner, der kan forbedre kommunikationen i spil, digitale videomøder, onlineundervisning m.v.

Af øvrige funktioner kan nævnes intuitiv kontrolfunktion på ørekoppen og en CommanderMic-mikrofon med en klarhed svarende til professionelt udstyr. Samtidig sørger SXFI BATTLE Mode-lydprofilen for en optimal oplevelse for selv inkarnerede gamere. Desuden har høretelefonerne Kevlar-forstærket USB-kabel for bedre holdbarhed og bløde oversize ørepuder for langvarig komfort.

Med sine 50 mm Neodym-drivere i høj kvalitet sørger SXFI AIR GAMER for levende og detaljerig lyd med exceptionel klarhed og kraftfuld bas. Sammen med den prisvindende teknologi Super X-Fi, der skaber holografisk high-definition lyd – som havde man et avanceret multihøjtalersystem inde i hovedtelefonerne – sikrer det en medrivende oplevelse.

De trådløse og hybride USB-høretelefoner kommer også med det nye SXFI BATTLE Mode, der er en specialdesignet lydprofil, som sikrer en bedre gaming-oplevelse for brugeren med præcise lydkoder, afstandsprojektion og retningsangivelse – hvilket giver et forspring i first-person-shooter-spil.

Den nyeste version af Creatives CommanderMic har et unikt akustik-design med et integreret pop-filter, og SXFI inPerson-mikrofonteknologi sørger for både bedre støjdæmpning og at stemmen forstærkes. Dermed sikres en klarere og bedre kommunikation. Takket være Super X-Fis realistiske lydgengivelse er headsettet også ideelt til arbejdsmøder og hjemmeundervisning, da man får følelsen af at være i samme rum som dem, man taler med.

Med den nye teknologi, GamerChat, der får sin debut med denne lancering, får brugere også mulighed for at opleve de holografiske Super X-Fi-lydeffekter i mobilsamtaler via Bluetooth. Med denne feature kan brugere nemlig nemt besvare opkald uden at skulle fjerne høretelefonerne – og dermed hoppe direkte tilbage i handlingen uden afbrydelser i spillet. Det fungerer også med spilplatforme som Nintendo Switch, der ikke normalvis understøtter in-game-kommunikation.

Med nye bløde ørepuder i protein-læder har komfortniveauet i SXFI AIR GAMER fået et par nøk opad i forhold til tidligere modeller. Ørepuderne er perforerede for bedre åndbarhed og er oversize for at have bedre plads til øret og bedre lyddæmpning. Dermed er høretelefonerne behagelige at have på, selv i mange timer.

SXFI AIR GAMER kommer med følgende tilbehør:

  • Specialdesignet Kevlar-forstærket USB-C-kabel, der er omhyggeligt konstrueret til at have større holdbarhed og styrke
  • CommanderMic mikrofon, primært til gaming og online-møder
  • En mindre NanoBoom-mikrofon som alternativ til den længere CommanderMic
  • En USB-C til USB-A adapter er også inkluderet for at muliggøre tilkobling til ældre USB-A-enheder

Med et imponerende design, høj komfort, fantastisk lydkvalitet og alsidige tilslutningsmuligheder har Creative SXFI AIR GAMER alt det, et ideelt allround-headset til spil, musik, film, onlinemøder og -undervisning kræver.

Pris og tilgængelighed

Creative SXFI AIR GAMER koster 139,99 EUR og fås på Creative.com.

For mere information, besøg creative.com/sxfiairgamer