Creative Technology lancerer nu ​​Creative T60, et kompakt Hi-Fi 2.0 desktop højtalersystem, som er den seneste tilføjelse til den veletablerede T-serie. Creative T60 har en minimalistisk, men alligevel slank formfaktor, og kommer med Clear Dialog-funktion, som sikrer klar tale-lyd, samt Surround-teknologi drevet af Sound Blaster.

Højtalernes alsidighed overgår en typisk desktophøjttaler, bl.a. fordi Creatives SmartComms Kit forbedrer onlinekommunikation til Windows 10-brugere via automatiske lydløs- og tovejs støjreducerings-funktioner.

Med to kraftfulde 2,75 ″ drivere med fuld rækkevidde og en indbygget digital forstærker leverer den nye Creative T60 en kraftfuld lydoplevelse, med op til 30 W RMS akustikeffekt med en maksimal effekt på op til 60 W. Som det er karakteristisk for T-serien, forbedrer BasXPort-teknologien basydelsen så den kan producere rige og dybe toner uden behov for en subwoofer.

Derudover kan Creative T60 også prale af en række tilslutningsmuligheder, herunder USB-C lydstreaming, Bluetooth 5.0, headsetport, mikrofonport og AUX-indgang til en nem opsætning.

Med et tiltalende design, smartere kommunikationsfunktioner og bedre tilslutningsmuligheder skiller Creative T60 sig ud fra mængden som et yderst fornuftigt sæt desktophøjttalere, som brugerne kan bruge til alt fra arbejde, studie, underholdning og spil.

Priser og tilgængelighed

Creative T60 koster 84,99 EUR (cirka 630 kr.) og er tilgængelig på Creative.com.

For mere information, besøg https://www.creative.com/t60.