Fra folkene bag Shrek kommer DreamWorks farverige feel-good animation film: Trolls. Den smarte, sjove og lidt irrelevante komedie, handler om søgen efter ægte glæde.

Borkerne er et frygteligt slags væsen. Af natur er de dybt ulykkelige. Det eneste der kan gøre dem glade er at spise Trolls. Nemlig – putte i munden, tygge, synke og fordøje. Hvorfor? Fordi Trolls er små overlykkelige farverige væsner, der stort set kun kan producere kram, sang og glæde i livet.

Trolls flygter fra Borkernes tyranni og finder et nyt sikkert liv i sikkerhed. Borkernes chefkok bliver forvist fra slottet. Hun vil så gerne være tæt på kongen igen og det bliver muligt efter 20 år. Hun finder nemlig frem til det hemmelige Trolls gemmested og her lykkedes det hende at fange en håndfuld af de livsglade væsner. Med dem i posen kan chefkokken nok engang at kunne nyde positiv kur hos regenten.

Trolls-leder Poppy, den mest glade af dem alle, vil leve op til hendes ansvar over for det lille samfund. Hun vil gøre alt for at finde og frigive de fangede Trolls. Det lykkes for hende at få den eneste ikke-glade Troll, Kvist, til at hjælpe hende. Han har nemlig en slags snusfornuft, som ingen andre Trolls besidder.

Sammen kommer det umage par ud på et fantastisk eventyr, der bringer dem tilbage til Borkernes landsby. De kommer ud på en dannelses- og overlevelsesrejse, der leverer masser af farver, krammere, glæde og ikke mindst kærlighed.

Trolls er en hylende morsom, skingrende skør, ekstrem farverig og velfortalt fortælling af DreamWorks – en varm lille historie, der er baseret på trolde af dansk afstamning.

Gå ikke glip af dette komedie animationsværk, der bringer hjerter sammen på kryds og tværs af farve og race.

Trolls udkommer på Blu-ray Disk og DVD 16. marts og i filmen kan alle tale og synge dansk!