I december kan medlemmer af PlayStation Plus få den fulde Darksiders II-oplevelse, når Darksiders II: Deathinitive Edition og dele tegnefilms flade ud i Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends. VR-titlen Until Dawn: Rush of Blood og det sociale PlayLink-spil, That’s You! er stadig gratis resten af året.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og i december kan medlemmer af PS Plus se frem til fantastisk hack-n-slash akkompagneret af en brawler, der er mere fjollet end de fleste.

Det første af de to gratis spil på PlayStation Plus er adventure / hack-n-slash-spillet, Darksiders II: Deathinitive Edition.

I spillet spiller du som Døden, en af apokalypsens fire ryttere, der drager ud for at genoplive menneskeheden. Spillet foregår i en enorm åben verden, hvor flere forskellige genrer bliver mikset sammen. Der er masser af God of War-inspireret hack-n-slash gameplay med masser af loot – men spillet byder også på en masse puzzles og en del udforskning af verdenen. Da det er Deathinitive Edition, er alt DLC til spillet inkluderet.

Del håndmadder ud med Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends
Det andet spil i december kommer fra animationens verden. Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends er en klassisk brawler, så hvis man har spillet PlayStation All-Stars Battle Royale, så vil det være meget velkendt.

Op til fire spillere kan kæmpe både online og på sofaen med mere end 20 forskellige karakterer fra Kung Fu Panda-universet. Hver karakter har sin egen unikke kampstil med forskellige evner, så når man først har lært sin yndlingskarakter godt at kende, kommer man til at dele øretæver ud til højre og venstre.

Bonusspil: PSVR-spillet Until Dawn: Rush of Blood og PlayLink-spillet That’s You!
Oven i Darksiders II og Kung Fu Panda kan du også få fingrene i den skræmmende rutsjebanetur fra helvede med Until Dawn: Rush of Blood.

Spillet foregår i en forladt forlystelsespark, hvor alle rædslerne fra Until Dawn bliver vækket til live for at hjemsøge dig – alt sammen igennem PSVR-headsettet. Reglerne er simple: Hold på hat og briller og skyd på alt, hvad der rører sig.

Until Dawn: Rush of Blood er gratis bonusspil for medlemmer af PS Plus og er tilgængeligt helt frem til 2. januar 2018.

Det sociale festspil, That’s You! er også stadig gratis indtil februar næste år. I That’s You! kan du og dine venner en gang for alle få de store spørgsmål på plads: Hvem er den værste billist? Hvem har bedst tøjsmag? Og hvem er elendig i køkkenet?

That’s You! er en del af PlayLink, der er en samling af spil, der udnytter din smartphones eller tablets touchskærm og kameramuligheder.