En ny gratis app fra Dell Technologies anvender Augumented Reality-teknologi til at gøre det nemt for brugerne selv at reparere deres pc eller server. Med appen installeret kan brugere i mange tilfælde selv skifte delene direkte fra spisebordet i stedet for at sende enheden til et værksted. Du kan se hvordan det virker i videoklippet nedenfor og til lidt større installationer nederst.

Dell Technologies har netop lanceret den nye Dell AR Assistant-app, der ved hjælp af Augumented Reality (AR) gør det nemt for brugerne selv at reparere deres pc eller server fra hjemmet. Den nye gratis app, der er den første af sin slags, anvender kameraet i brugernes tablet eller mobiltelefon til at vise, hvilke skruer, der skal fjernes, eller hvor harddisken er placeret, når de udfører lette reparationer. Desuden viser appen detaljeret de forskellige trin på brugernes skærm, hvilket gør det lettere at visualisere reperationen for sig, inden brugeren begynder at skifte delene.

Det er også muligt at benytte den indbyggede kloningsteknologi til udvalgte systemer. Her kan brugere benytte appen til at se en eksakt klon af deres serversystem i netop det miljø, de ønsker. På den måde kan virksomheder få en bedre idé om, hvordan deres system vil se ud i f.eks. en ny bygning.

Appen understøtter over 100 forskellige systemer fra Dell Technologies, og virksomheden arbejder på at tilføje 20 mere inden slutningen af sommeren.

Pris og tilgængelighed

·         Dell AR Assistant er gratis og kan downloades nu i både Google Play og App Store.

Om Dell Technologies

Dell Technologies hjælper organisationer og mennesker med at bygge deres digitale fremtid og transformere, hvordan de arbejder, lever og leger. Virksomheden tilbyder sine kunder branchens bredeste og mest innovative palette af teknologier og services lige fra endpoints, til datacenteret og til skyen.