Vil du gerne have en PC men synes ikke rigtigt du har plads? Så har HP svaret til dig med to nye modeller. Vi har skakset pressemeddelelsen:

Den ene ligner en højtaler, den anden en disk. HP Pavilion Wave og HP Elite Slice er dog meget mere end det: De er HP’s nye bud på den moderne stationære computer.

Nu lancerer HP Inc. to nye PC’er, HP Pavilion Wave og HP Elite Slice, der er nyskabende alternativer til hjemmets og arbejdspladsens traditionelle tech. HP giver sit bud på en ny slags stationær PC, der både leverer en høj ydeevne og et innovativt design.

I HP Pavilion Wave går design, underholdning og produktivitet op i en højere og mere spændende enhed og form, der komplementerer hjemmets indretning. For de kunder, der ønsker at modernisere hjemme-PC’en, er dette nye tilbud et elegant og kompakt design med en ydeevne, der svarer til en stationær PC i fuld størrelse.
Det er den første stationære PC på markedet, der er bygget op omkring et fuldt integreret og avanceret 360-graders lydsystem.
Den er udført i en ikonisk trekantsform med en innovativ parabolsk reflektor, der har en integreret højtaler øverst på PC’en, som sikrer 360-graders lydoplevelser.

HP’s mindste stationære PC, HP Elite Slice, er en stationær PC, der er bygget til kommunikation og samarbejde. Den er den første modulopbygget, kommercielle stationære PC med trådløs tilslutning, og den gør det muligt for brugere at opbygge præcis den stationære PC, de ønsker.

“Vor tids stationære PC-brugere er blevet klar til at skifte de åregamle PC-tårne ud med æstetisk design”, udtaler Achim Kuttler, der er General Manager for Personal Systems EMEA, HP Inc., og fortsætter:
“HP Pavilion Wave og Elite Slice er resultatet af den nytænkning, som HP’s teknikere og designere har lagt i den stationære PC’s form, størrelse og look” 

HP Pavilion Wave: 360-graders design og 85 % mindre end traditionelle PC-tårne

hp-pavilion-wave

HP Pavilion Wave er udført i et kompakt, pladsbesparende 360-graders design og er 85 % mindre end traditionelle PC-tårne på 17,29 x 16,81 x 26,13 cm. Designet af den stationære PC er bygget op omkring det centrale lydsystem og afrundet med kvalitetsmaterialer, såsom et vævet stykke stof, der er udviklet til akustisk forplantning. En parabolsk reflektor øverst på PC’en reflekterer lyden fra højtalergitteret parallelt i alle retninger og fungerer som ventilation og udtag til PC’ens varme luft. Den 360-graders reflekterende lyd i alle retninger giver en skarp lydprofil på alle frekvenser med højtaleren placeret midt i enheden. Den er tilpasset af B&O Play, der giver suveræn lyd, uanset om den ligger i det høj-, mellem- eller lavfrekvente område.

Det trekantede design huser tre hovedområder for følgende komponenter:  Bundkortet på den ene side, harddisken på den anden side og varmestyring på den tredje side. Varmestyringen er designet med heatpipes, der trækker varmen fra bund- og grafikkortet til toppen og ud af PC’en.

HP Elite Slice: Få plads på skrivebordet (billedet øverst)

HP Elite Slice er den første stationære pc til erhvervsbrug, der strømliner arbejdspladsen med sit rene modulopbyggede design, der er udført med afrundede kanter i mat sort og med blanke detaljer i kobber. Den gør det muligt for brugere at vælge udvidelsesmuligheder og tilføje funktionaliteter, såsom en kommunikations-hub til samarbejde, en multimedieafspiller, en Skype for Business-telefon eller en trådløs opladerstation til en telefon.

Den særdeles lille, men højtydende maskine er kun 16,51 x 3,5 x 16,51 cm og vejer 1,04 kg. Det kabelfrie design bidrager også til et rent arbejdsmiljø, fordi brugere ikke længere har brug for at tilslutte kabler i væggen for at holde den stationære PC og skærm kørende.

Det er den første kommercielle stationære PC, der kører fra en skærm via kun ét USB 3.1 Type-C-kabel med en Type-C kompatibel skærm. Den nye Quad HD HP EliteDisplay S240uj-skærm, der er udstyret med integreret trådløs opladning og USB Type-C, komplementerer den stationære PC.

HP Elite Slice for Meeting Rooms er bygget specifikt til samarbejdet i konferencelokalet

Til HP Elite Slice’s portefølje hører også den nye, HP Elite Slice for Meeting Rooms, der er den første PC til anvendelse i konferencelokalet med mødestart ved en enkelt berøring.
Denne funktion hjælper brugerne med at få mere ud af deres møder med simpel og let teknologi. HP Elite Slice for Meeting Rooms kombinerer HP Collaboration Cover, HP Audio Module og Intel Unite® Software for at skabe en unik Skype for Business-konferenceløsning, der gør møderne mere effektive med skarp og klar lyd.

Konfigurationen kan kombineres med HP’s nye storskærm på 139 cm, HP LD5511 med 178-graders visningsvinkler og en opløsning på 1920 x 1080. Belysningen og kontrastforholdet giver optimal billedkvalitet og læsbarhed, der fungerer perfekt i mødelokaler med plads til op til 12 personer.

Priser og tilgængelighed

  • HP Pavilion Wave forventes at komme på markedet i EMEA-området i september med en introduktionspris på 4.999 DKK.
  • HP Elite Slice kan bestilles nu og lander på det danske marked i starten af oktober 2016. HP Elite Slice har en introduktionspris på 6.499 DKK.
  • HP Elite Slice for Meeting Rooms kan bestilles nu til en introduktionspris på 7999 DKK.
  • Skærmen, HP EliteDisplay S240uj, forventes at komme på markedet i udvalgte EMEA-områder i november med en introduktionspris på 389 euro.
  • Storskærmen, HP LD5511, på 139 cm forventes at komme på markedet i EMEA-området i november 2016 til en estimeret introduktionspris på 999 $.