Tilbage i 2015 fik vi glæden af Dirt Rally. Nu kommer der et nyt kapitel i spillets serie.

Den officielle Twitter profil for Dirt serien delte i forgårs dette Tweet:

Det skabte en masse debat omkring spillet om en udgivelse. Nu er Codemasters endelig på banen med en officiel annoncering med trailer og hvad der ellers tilhører. I kan se et lille udpluk af pressemeddelelsen lige her:

DiRT Rally 2.0 will take you to six rally locations around the world where you can take on incredible hand-crafted stages in a wide variety of cars from the history of the sport and modern day. The official game of the FIA World Rallycross Championship presented by Monster Energy, DiRT Rally 2.0 will also feature cars from the 2018 season as well as eight of the official WorldRX circuits at launch.

DiRT Rally 2.0 udgives den 26. februar 2019 til PlayStation 4, Xbox One og PC.

Forrige indlægA Quiet Place anmeldelse
Næste indlægPlayStation Plus for oktober annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)