Vi havde den glæde af at se South Park seriens debut på Switch tilbage i april måned. Nu er det tid til et nyt kapitel i spillets serie.

South Park: The Stick of Truth er netop landet på Nintendo Switch. For god ordens skyld, deler vi hermed udgivelses traileren til spillet, så I kan se hvad der kan forventes af spillet.

Spillet er indtil videre kun ude i en digital version, som kan købes på Nintendo´s eShop.

Forrige indlægA Quiet Place anmeldelse
Næste indlægPlayStation Plus for oktober annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)