Hvis du har ventet på Pathfinder: Kingmaker, så er ventetiden ovre. Spillet er nemlig ude nu.

For at fejre udgivelsen af spillet, deler vi hermed udgivelses traileren.

Hvis du ikke har spillet allerede, og føler dig fristet, kan vi fortælle at Pathfinder: Kingmaker er udgivet på PC.

Forrige indlægA Quiet Place anmeldelse
Næste indlægPlayStation Plus for oktober annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)