Nu da Februar 2022 nærmer sig, og vi nogle af årets helt store titler i hænderne, så er der rigeligt at glæde sig til. Ét af de titler vi ser meget frem til, er uden tvivl Dying Light 2 Stay Human. Selvom spillet er blevet udskudt et par gange og forventningerne til zombie parkour spillet vokser, så er vi stadig spændte på at se mere. Så nu har vi et helt nyt indblik i Dying Light 2 Stay Humans skill tree, som giver mere info om de opgraderinger vi kan give vores karakter.

Techland som står bag Dying Light 2 Stay Human, har udgivet en helt ny gameplay video som går i dybden med spillets skill tree. Der vil være to forskellige skill trees som man kan putte sine optjente point i. Parkour og Combat.

I Paukour vil du kunne spendere dine point på egenskaber der gør det mere sjovt og hjælpsom med at udforske spillets verden. Her er skills der gør det lettere at komme rundt, hoppe større distancer og meget mere. I Combat vil du få et større arsenal af kampteknikker, såsom muligheden for at sparke fjender ned fra højhuse og lade dem ramme jorden med et knald.

Til sammen udgør både Parkour og Combat et væld af muligheder for at opleve Dying Light 2 Stay Humans verden på spændende og udfordrende måder. Alt munder ud i valg, og da gamere er forskellige, så vil måden man vil bruge sine point og egenskaber på, selvfølgelig anderledes end andres.

Vi er super spændte på at se mere af Dying Light 2 Stay Human, når spillet udkommer d. 4 Februar 2022, på PC, PS4, PS5, Switch, Stadia, Xbox One og Xbox Series X|S.