I den seneste trailer for Horizon Forbidden West, bliver der set nærmere på mængden og forskelligheden i de stammer man kommer til at møde på tværs af spillet. Heriblandt vil nogle velkendte stammer vender tilbage fra Horizon Zero Dawn, i mens nye stammer inkludere blandt andet Utaru og Tenakth.

Selvom årets afslutning af 2021 ikke bød på de helt store titler, så kan vi nu se frem til nogle action-packed udgivelser de næste par måneder. Én af de helt store udgivelser er uden tvivl Horizon Forbidden West, som udkommer på PS4 og PS5 til Februar. Derfor bliver der også udgivet mere lækkert indhold til at promovere spillets udgivelse, og en ny trailer er altid rart at kaste øjnene på.

I traileren for Horizon Forbidden West, kaldet Tribes of the Forbidden West, bliver der set nærmere på de stammefolk som Aloy enten kommer til at arbejde sammen med, eller kæmpe imod. Har du spillet Horizon Zero Dawn, så kan du sikkert nikke genkendende til stammefolket Carja og Oseram stammerne. Dette er dog ingen stor overraskelse, da vi allerede ved at karakteren Erend fra det første spil, er med i spillet.

Derudover bliver der også talt om de nye stammer. Der er stammen Utaru, som har deres lejer i et område kaldet Plainsong. Området er dog inficeret, og truer al liv. I et desperat forsøg på at helbrede landet, synger Utaru folket, dog som Aloy pointere, uden effekt.

Længere mod vest har vi klanen Tenakth, som er brudt op i 3 faktioner. Folket her er dækket til i tatoveringer med stammemaling, og til sammen har de også en fælles fjende. En person ved navn Regalla, styre en Rebel gruppe som truer Tenakth klanens fred. Kan Aloy opratholde freden?

Udover Horizon Forbidden West, kan vi også se frem til endnu flere oplevelser i Horizons verden. Fornylig blev PlayStation VR2 annonceret, og i den forbindelse kunne Guerilla Games og Firesprite annoncere Horizon Call of the Mountain, som er en eksklusiv VR titel for det kommende nye VR headset.

Horizon Forbidden West udkommer d. 18 Februar, på PlayStation 4 og PlayStation 5.