Dying Light 2 Stay Human er uden tvivl ét af årets mest eftertragtede spil. Det er bestemt ikke til at tage fejl af, hvis man skal gå ud fra hvilke spil Steam gamere har på deres ønskeliste. Spillet udkommer meget snart, i starten af Februar og dette er nok et af spil de fleste zombie elskere ser frem til.

Hvis man tager et kig på Steams Wishlist, så ligger Dying Light 2 Stay Human i toppen. Skarpt forfulgt ligger Elden Ring efterfulgt af titler såsom Party Animals, Hollow Knight: Silksong og PC udgaven af God of War.

Dying Light 2 Stay Human blev første gang annonceret officielt under E3 2018. Det skete under Microsofts pressekonference. Sidenhen har opdateringerne og informationerne været minimale og der var endda rapporter om besværligheder under udviklingen af Dying Light 2. Spillet var kalendersat til en udgivelse i slutningen af 2021, men blev da udskudt til Februar 2022.

Nu er udviklingen heldigvis så langt henne for Dying Light 2 Stay Human, at spillet er færdigt. Udvikleren Techland har de seneste uger kastet lidt info ud hist og her, senest i form af en video der går i dybden med spillets skill tree. Men Dying Light 2 Stay Human bliver bestemt intet lille spil, da der vil være over 500 genstande at påklæde sin karakter, et væld af muligheder og konsekvenser for spillets verden og meget mere.

Dying Light 2 Stay Human udkommer d. 4 Februar 2022, på PC, PS4, PS5, Switch, Stadia, Xbox One og Xbox Series X|S.