BBG Entertainment er ude med klassisk kaotisk action strategi i form af DYNABLASTER. Det kan være du kender det som Bomberman eller Bakudan Otoko som var titlen i 1983 da det blev udgivet i Japan. Det er et hektisk spil hvor du i en labyrint skal smide bomber for at fjerne forhindringer og fange de andre spillere i eksplosionen. Denne udgivelse føjer flere forskellige spiltyper til den klassiske så der er endnu mere underholdning. Vi har spillet på Nintendo Switch og det findes også til PC, Atari VCS, Mac og iOS.

Jeg synes det er en af de bedste nyfortolkninger af denne klassiker. Den har et friskt 3D look i klare farver hvor det stadig er den originale stemning der træder frem. Så glæder jeg mig over tilføjelse af nogle nye spiltyper. Der er bl.a. en co-op spiltype hvor du skal samle nøgler gennem 5 baner. Desuden finder du 50 forskellige baner i 5 forskellige temaer som ørken og jungle. Lydeffekterne har også fået en kærlig hånd så passer ind i moderniseringen. Når dine bomber eksploderer, afslører de mange forskellige power ups som du kan bruge for at få overtaget. Nitro får dig til at bevæge dig hurtigere mens flammen giver dine bomber ekstra rækkevidde. Hold øje med effekten for der er nogle power ups der gør dig syg på den ene eller anden måde. Som du spiller, optjener du mønter der så kan anvendes på nye kosmetiske figurer. Jeg har spillet DYNABLASTER/Bomberman på mange forskellige platform og BBG Entertainments fortolkning holder sig tæt på originalen.

DYNABLASTER er en moderne klassiker. Det er nøjagtigt lige så hektisk som jeg husker det og kræver du tænker hurtigt. Der er samtidig en god del taktik når du placerer dine bomber for at fange modstanderne i eksplosionen. Det er stadig god underholdning 40 år senere.

Tak til BBG Entertainment og OUTRAGEOUS PR for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSHARK! SHARK! – Anmeldelse
Næste indlægEPOS lancerer partnerskab med Lenovo
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
dynablaster-anmeldelseDYNABLASTER er en moderne klassiker. Det er nøjagtigt lige så hektisk som jeg husker det og kræver du tænker hurtigt. Der er samtidig en god del taktik når du placerer dine bomber for at fange modstanderne i eksplosionen. Det er stadig god underholdning 40 år senere.