Den legendariske SHARK! SHARK! blev udgivet i sin originale version til Intellivision konsollen i 1982. Den er nu ude i en helt frisk fortolkning fra BBG Entertainment hvor du kan spille op til fire. Den originale version blev udviklet af pionerne Don Daglow og Ji-Wen Tsao, verdens første kvindelige spiludvikler. Senere valgte National Game Preservation Board spillet som et af de spil der skulle indgå i United States Library of Congress National Game Registry. Vi har spille på Nintendo Switch.

I SHARK! SHARK! er du en meget ambitiøs fisk der gerne vil være stor. Så du skal i gang med at spise andre fisk som er mindre end dig selv. Som du spiser flere og flere fisk bliver du større. Så kan du spise større fisk og krabber når de synker til bunds med alle ben i vejret. Du skal være opmærksom du de mange farer der findes i havet. Der er både gopler som lammer dig og den store haj der forsøger at spise dig. Du kan nappe den i halen for ekstra point og napper du nok gange kan den også dø. Pas på for den er lynhurtigt til at vende rundt. Gennem de forskellige områder er der mage fare du skal undgå hvor en del af dem jagter dig. Muslingerne åbner sig for perler der giver point eller ekstra liv. Når du har spist nok fisk og krabber så er du klar til næste niveau.

SHARK! SHARK! er en farverig oplevelse som egner sig godt til et yngre publikum. Det er også perfekt som couch co-op, med muligheden for at ødelægge venskaber hvis du vælger muligheden for at spise andre spillere. Lydsporet komponeteret af Tommy Tallarico er i samme muntre stil som resten af SHARK! SHARK!

Tak til BBG Entertainment og OUTRAGEOUS PR for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSnufkin: Melody of Moominvalley kommer til Switch og mobiler
Næste indlægDYNABLASTER – Anmeldelse
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
shark-shark-anmeldelseSHARK! SHARK! er en farverig oplevelse som egner sig godt til et yngre publikum. Det er også perfekt som couch co-op, med muligheden for at ødelægge venskaber hvis du vælger muligheden for at spise andre spillere. Lydsporet komponeteret af Tommy Tallarico er i samme muntre stil som resten af SHARK! SHARK!