EA’s abonnementstjeneste EA Access kommer til PlayStation 4

0
439

I dag meddelte Electronic Arts Inc., at EA Access, et EA spilabonnement, nu introduceres til PlayStation 4. Fra og med juli kan spillere derfor tilmelde sig et månedligt (€3.99) eller årligt (€24.99) abonnement på EA’s spilsortiment via PlayStation® Store. Dermed får PS4-spillere mulighed for at spille spil fra The Vault, som er en evigt voksende samling af EA’s bedste spil, der inkluderer alt det bedste fra EA’s franchises som Battlefield, EA SPORTS FIFA, Star Wars, Battlefront og mange flere.

Med tilføjelsen af ​​PlayStation 4 til de allerede eksisterende abonnementstjenester på Xbox One og PC via Origin, tilbyder EA nu sine abonnenter flere platforme end nogen anden udgiver.

“Ved at fortsætte med at investere i digitale services og abonnementstjenester, bringes vores spil til endnu flere mennesker på tværs af konsoller, hvilket er en spændende udvikling for alle,” siger Matt Bilbey, Executive VP of Strategic Growth. “Vores mål er at give spillere flere muligheder for at prøve vores spil, hvor end og hvad end de vælger at dykke ned i, og vi er rigtig glade for at kunne tilføje abonnementstjenesten til PlayStation 4.”

Et abonnement på EA Access giver spillere muligheden for at prøve helt nye spil i op til 10 timer. Abonnenter sparer også 10% på digitale køb fra EA – såsom komplette spil, Expansion Packs og spilvaluta.