Det eksklusive audio-brand inden for gaming og erhvervslivet, EPOS, sætter nye standarder for trådløs audio til mobil- og konsolgaming samlet i ét produkt med lanceringen af GTW 270 Hybrid.

Den eksklusive audiovirksomhed, EPOS, afslører deres første helt eget mobile gaming tilbehør til smartphone- og konsol-gaming, GTW 270 Hybrid trådløse in-ear høretelefoner. De nye in-ear høretelefoner sætter en ny standard med forsinkelsesfrit audio ved hjælp af den medfølgende USB-C-dongle sammen med en Bluetooth®-forbindelse, hvilket gør in-ear høretelefonerne perfekt at bruge, når det er tid til gaming på farten uden nogen former for forsinkelser på lyden. EPOS GTW 270 Hybrid fås nu på den officielle EPOS-website og hos udvalgte forhandlere.

GTW 270 Hybrid er designet til den mobile gamer og er kompatibel med Nintendo Switch™-, Android™-telefoner, pc og Sony PlayStation®-enheder. Ud over GTW 270 Hybrid er der nu åbnet for forudbestilling af den dongle-fri Bluetooth®-kompatible version, GTW 270.

Kvalitetsaudio, hvor som helst
Med op til fem timers uafbrudt batterilevetid efter kun 90 minutters opladning er GTW 270 Hybrid trådløse in-ear høretelefoner klar til at følge casual- og hardcore gamere, der giver sig i kast med gaming på farten eller i sofaen. Den medfølgende bæretaske i glat gunmetalsølv giver yderligere 20 timers opladning til forlængede gamingsessioner. 
 
Med udskiftelige ørespidser i gummi i forskellige størrelser og en unik ergonomisk form passer alle støjisolerende in-ear høretelefoner til ørernes naturlige form og er komfortable – selv efter mange timer. Takket være en database med 800.000 ørescanninger leveret af EPOS’ moderselskab, Demant, kunne EPOS-teknikere teste adskillige design ved hjælp af AI-teknologi ud fra de statistiske data og udvikle in-ear høretelefoner specifikt til at reducere trykket på ikke-fleksible dele af øret, samtidig med at de opretholdt en fremragende akustisk forsegling og leverede avanceret in-ear akustik. GTW 270 Hybrid kan også prale af at være IPX 5 vandafvisende, der beskytter dem mod sved og let regn.
 
”Det diskrete, ikoniske design gør GTW 270 Hybrid til et fremragende produkt til alle, der er på udkig efter fantastiske trådløse in-ear høretelefoner til mobil gaming med den bedste audiokvalitet – og uden forsinkelse mellem lyd og spillet. Uanset om du fordyber dig i et spil i en pause eller tager et par runder af dit yndlingsspil på Switch eller telefonen, mens du pendler, leverer GTW 270 Hybrid kompromisløs lydkvalitet til gameren på farten,” siger Maja Sand-Grimnitz, Head of Global Marketing hos EPOS.
 
The Power of Audio
I modsætning til andre trådløse in-ear høretelefoner tilbyder GTW 270 Hybrids AptX™ lavlatens codec en lukket akustisk klarhed i lyden for fantastisk medrivende playback. De enkelte in-ear høretelefoners unikke ergonomiske form leverer i kombination med EPOS’ egenudviklede miniature-audiodrivere en kraftig, dyb bas, naturlige mellemtoner og knivskarp diskant for uovertruffen lydkvalitet, der er udviklet specielt til gaming. På samme måde leverer GTW 270 Hybrid standard Bluetooth® 5.1 dual-channel til højttaler- og mikrofontransmission. In-ear høretelefonernes dual-mikrofoner leverer tydelig kommunikation, reducerer baggrundsstøj og giver en rig multiplayer-gamingoplevelse.
 
GTW 270 Hybrids trådløse USB-C-dongle er kompatibel med Nintendo Switch™- og Android™-telefoner samt standard Bluetooth® 5.1-tilslutning til alle Bluetooth®-kompatible enheder. Der medfølger også et 1,5 meter USB-C til USB-A kabel til pc og Sony PlayStation®-konsoller.

Mere information

EPOS GTW 270 Hybrid leveres med et bærbart opladeretui, USB-C-dongle, ørespidser i forskellige størrelser og USB-C til USB-A-kabel og en vejledende udsalgspris på €199 EUR. Den donglefri GTW 270-version kan nu forudbestilles til en vejledende udsalgspris på €169 EUR.