Vil du prøve noget nyt på dit skrivebord for at gøre livet enklere og nemmere? Vi præsenterer Signature K650 Wireless Keyboard, som du har ventet på. Tasteoplevelsen med Logitechs Signature K650 kombineret med praktiske kontroller og kvalitetskomfort passer perfekt til hverdagens arbejdsbehov.

Gør dine dage lettere og få den komfort, du har brug for, til lange timer ved dit skrivebord. Signature K650 er designet med funktioner, der sikrer komfort og produktivitet. Med opgraderede genveje, integreret håndledsstøtte og dybt polstrede taster er Signature K650 udstyret til at klare ethvert af dine daglige behov, samtidig med at du får timevis af komfort.

Opnå mere med mindre indsats ved at bruge opgraderede genvejstaster, inklusive skærmbillede til øjeblikkeligt at fange vigtige informationer og øjeblikke, mikrofon-mute og muligheden for at mute og unmute dig selv i vigtige videoopkald og webnavigation for at holde din webbrowser organiseret med et enkelt tryk – med taster, der åbner og lukker faner på din browser.

Signature K650 fungerer – uanset opsætning og platform – på næsten ethvert operativsystem, inklusive Windows, Linux, ipadOS, iOS, Android og er også Chromebook™-certificeret.* Du kan også oprette forbindelse, som du vil, takket være trådløs forbindelse via Bluetooth Low Energy eller den medfølgende Logi Bolt USB-modtager. Få en stærk pålidelig trådløs forbindelse fra op til 10 meter, der lader dig være fleksibel med, hvor du arbejder, mens du holder dit skrivebord ryddeligt og ledningsfrit.

Signature K650 fås i grafit og off-white og kan prale af op til 36 måneders batterilevetid med et design, der er nemt at rengøre og er spildbestandigt. Par dit Signature K650 Wireless Comfort Keyboard med Signature M650-musen for endnu større produktivitet, og download Logi Options+-softwaren for at finde enkle måder at tilpasse dit tastatur og din mus.

Signature K650 giver en bæredygtig løsning, du kan have det godt med. Hos Logitech er produkter designet til at minimere det miljømæssige fodaftryk, hvilket er grunden til, at plastdelene i Signature K650 inkluderer certificeret genbrugsplastik – 28 pct. til grafit og 21 pct. til råhvid – for at give et nyt liv til plastik fra gammel forbrugerelektronik og hjælpe med at reducere vores CO2-fodaftryk. Det betyder, at CO2-fodaftrykket på dit Signature K650 Wireless Comfort Keyboard er blevet reduceret til nul. Det skyldes, at ud over at designe med henblik på bæredygtighed, opvejer vi også vores resterende påvirkning ved at støtte skovbrug, vedvarende energi og klimapåvirkede samfund.

Skynd dig at opgradere dit skrivebord med Signature K650 Wireless Comfort Keyboard. Det kan købes i dag hos logitech.com. Pris: DKK 449,-