Gratis er altid godt. Er du Mondrian fan, så er det her du skal se med. For der gives nu 10 dejlige sæt Mondrian Blocks ud. Læs meget mere om det her:

Det var ugen før jul, og overalt på nettet var alle kunstnere i gang med at forberede den hidtil bedste konkurrence. Lantana Games og Smart Egg var klar til at udfolde deres Mondrian-spil for alle gode drenge og piger. Plastic Reality med sine kreative værktøjer og Blocks’ puslespil hjemme eller i skolen. Begge spil leverede tilsammen noget af et show, og du kan vinde dem på vores Gleam.io!

For at deltage i konkurrencen skal du blot klikke på dette link og logge ind på webstedet med en synkroniseret konto. Betragt dine bidrag som et stort mesterværk. Med hver eneste indsats øges dine chancer. Vinderne vil modtage et eksemplar af begge, så hurtigt det kan lade sig gøre.

På Facebook, Twitter, Twitch og på Steam! Alle platforme rundt omkring har forbindelse til vores Gleam. Log ind hver dag for at få chancen for at vinde, og en kunstnerisk god tid er snart i gang. Intet køb er nødvendigt, ingen oplysninger gemmes, og selv forsendelsen giver vi gerne afkald på.

Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål, før julemanden kan ringe til Comet og Dancer. Du har indtil den 20. december til at deltage. Der er fire dage til jul, så der er ikke tid til at beklage sig eller sidde på dine pensler og tænke over dette tilbud, for værdien af det inkluderede beløb er en rigtig god forretning! Så ingen tid at spilde, tilmeld dig her, mens du kan! Fra Lantana og Smart Egg, glædelig jul til alle, og en god ferie.

Mondrian – Plastic Reality er tilgængeligt på Steam til Windows.