Forsaken udkom første gang tilbage i 1998. Nu kan vi snart byde velkommen til Forsaken Remastered.

Holdet bag Forsaken Remastered har netop løftet sløret for hvornår Forsaken Remastered udgives. Og vi kan glæde jer med at I ikke skal vente ret længe på spillet udgives.

Som I kan se udgives det allerede den 31. juli til PC og Xbox One.

Forrige indlægLimbo anmeldelse
Næste indlægNintendo Labo Vehicle kit annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)