Under dette års E3 fik vi den store nyhed at Paladins ville ramme Nintendo Switch i en gratis version. Nu er ventetiden allerede over.

Paladins er nemlig landet op Nintendo´s eShop i den meget omtalte gratis version. For at fejre dette, deler vi hermed den trailer der reklamere for denne gratis version.

Spiller du Paladins på din Switch her i sommervarmen?

Forrige indlægLimbo anmeldelse
Næste indlægNintendo Labo Vehicle kit annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)