Alter Games og Daedalic Entertainment kan i dag annoncere, at Partisans 1941, udgives på Steam den 14. oktober. Partisans 1941 er i øjeblikket i Closed Beta indtil 21. september, hvor udviklerene bag spillet indsamle feedback fra dets community for at have alt klar til udgivelsen. Alle der har interesse i at deltage i Closed beta kan ansøge om at deltage her.

Partisans 1941 er et godt mix af realtime strategi og ressourcehåndtering. Da krigsfange og Red Army-kommandør Alexey Zorin flygter fra en nazistisk interneringslejr, beslutter han at danne en guerillagruppe af partisaner, med målsætning at angribe og sabotere de lokale besættelsestyrker. I Partisans 1941 kan man rekruttere soldater og civile så vel som unikke allierede til at tackle en række missioner – fra målrettet snigsabotage til omfattende angreb på tyske forsyningslinjer. Ind imellem missioner skal man udvide og styre sin lejr for at opgradere sine styrker. For at kunne bekæmpe besættelsesstyrkerne bedst muligt, er det vigtigt at have det bedste sammensatte team, finde den bedste position til at angribe fra og kontrollere dine angreb ved effektivt at udnytte taktiske pauser.
Features:

  • Partisans 1941 giver en frisk tilgang til stealth og strategi-genren: En blanding af action, taktik, strategi samt en række specielle genstande der alt i alt skal bringer kaos hos fjenden. Vælg din egen måde at gennemføre hver mission på.
  • Opbyg din egen gruppe af partisaner: Find, rekrutter og forbedre nye medlemmer i din modstandsgruppe. Brug dint holds individuelle styrker til at finde den rigtige løsning på forskellige situationer.
  • Oplev livet i en modstandsgruppes: Du skal udvikle din base, forbered dig på de næste opgaver, Have nok ressourcerne til at din gruppe af partisaner kan overleve. Hold dit team motiveret. Udforsk nærliggende regioner, og find din fjendes svage punkter.
  • Et andet perspektiv på 2. verdenskrig – Fra soldater til almindelige mennesker: Oplev historien om en hård modstand mod den tyske besættelse på østfronten. Følg historier og motiver fra forskellige mennesker, der har valgt at slutter sig til modstandsgrupperne.


Partisans 1941
er udviklet af det russiske studie Alter Games og udgivet af det tyske studio Daedalic Entertainment. Spillet vil være tilgængeligt på Steam den 14. oktober.