Hvis du allerede kender til den gakkede humor i Rick & Morty, så vil du elske High on Life. Fra tv-seriens co-creator Justin Roiland og Squanch Games kommer spillet High on Life, som er et bizart og artistisk miks som i den grad ser tiltalende og humoristisk ud.

High on Lifes design director Eric Meyr fortalte i deres seneste video fra Xbox – Bethesda Showcase, at hans team har brugt rigtig lang tid på at skabe spillets kosmiske alien verden. Han beskriver blandt andet designet, og den grafiske kunst stil som værende en blanding af “Bladerunner møder The Muppets”.

Som man kan se i traileren er der et væld af rumvæsner i alle former og typer. Her i spillet er det rumvæsner som har overtaget jorden, og dermed har kidnappet menneskeheden. Her bruger rumvæsnerne menneske til at sælge dem på det sorte marked.

Du spillet som et menneske der danner et team med andre rumvæsner, hvor i sammen skal i rede verdenen. Men dit team består dog mest af alt af talende våben, som snakker til dig når du bruger dem. Med tiden får du et arsenal af levende rumvæsen-våben som du kan skyde og tale med.

Hver verden du kommer til at besøge i High on Life, vil have et decideret tema. Et af de alien verdener du kommer til at lægge et visit forbi er en spa på en astoride. Det bliver gakket, skørt og vi elsker det allerede.

High on Life er på vej til Xbox One, Xbox Series X|S og PC til Oktober 2022.