Nu er det allerede i næste måned at vi kan glæde os over udgivelsen af Horizon Forbidden West. En af de mest eftertragtede PlayStation eksklusive titler har udover at få en helt ny historie trailer, også lidt info om nyankomne stemmeskuespillere. Heri er inkluderet Angela Basset og Carrie Anne Moss.

Begge skuespillerinder har lidt erfaring i det med stemmeskuespil til spil. Carrie Anne Moss som du kender fra filmene The Matrix, hvor hun spiller Trinity, har blandt andet lånt sin stemme til spil såsom Enter the Matrix, Mass Effect 2 og Mass Effect 3. Angela Basset har medvirket i Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Men nu er de begge med i Horizon Forbidden West, og som man kan se i den nye trailer, passer de godt ind i universet. Moss vil påtage sig rollen som en karakter ved navn Tilda. Basset spiller karakteren Regalla, som Guerilla Games selv har sagt er vil være på de ondes side og én af de store baddies. Aloy kommer til at bruge en del af spillets historie på at kæmpe mod Regallas hær, og de vil komme til at mødes ansigt til ansigt. Et lille twist med karakteren Regalla er, at hun er teamet op med en karakter fra det første spil, nemlig Sylens. Hvordan det kommer til at udspille sig, bliver spændende at se.

Hvad angår den seneste trailer, så får vi en hel del nyt indhold fra spillets historie at se. Vi får et glimt af de store kræfter der er på spil, og Aloys kamp mod de mennesker der misbruger maskinerne til deres egen fortjeneste, er i den grad i overtal. Det bliver en kæmpe kamp for Aloy.

Horizon Forbidden West udkommer d. 18 Februar 2022, på PlayStation 4 og PlayStation 5.