2022 Worlds Finals finder sted lørdag d. 5. november kl. 17 (lokal tid) i Chase Center i San Francisco.

  • Sanger og producer Jackson Wang optræder live i partnerskab med pladeselskabet 88rising med verdenspremieren på ”Fire to the Fuse”, som er den temamelodi Riot Games har skrevet og produceret til den nye ”League of Legends” Empyrean skin line.
  • Rapper, sanger, sangskriver og præsident for League of Legends, Lil Nas X er hovednavnet ved åbningsceremonien, når han optræder med “STAR WALKIN’,” som er temasangen ved dette års verdensmesterskab i League of Legends.
  • Louis Leibfried og Edda Hayes fra 2WEI optræder også til åbningsceremonien.
  • “Scenen til World Final er fyldt med stjerner lige fra de to bedste LoL esportshold i verden til de kunstnere, der åbner showet. Vi er ovenud begejstret for at have disse internationale anerkendte kunstnere med til Worlds, som er en kæmpe fejring af de bedste ligaer” udtaler Naz Aletaha, Global Head of LoL Esports
  • ”Fire to the Fuse” er en fremragende sang, der indkapsler essensen af Worlds. Jeg kan slet ikke vente med at vise alle fans, hvad vi har planlagt”, siger Jackson Wang
  • 2022 Worlds Final kan ses på Twitch, Youtube og Lolesports.com. Seere på Lolesports.com er berettiget til exclusive drops af cosmetic rewards i spillet, herunder enheder der fejrer samarbejdet med Tiffany & Co. 
  • Samarbejdet med Lil Nas X er et af de stærkeste samarbejder i gaming-industrien og inkluderer Prestige Empyrean K’Sante skin, der er designet i samarbejde med Lil Nas X. Det lanceres d. 3. november på verdensplan og kan tilgås indtil d. 14. november. Spillets skin kan ikke købes direkte men opnås ved at spille League of Legends eller Teamfight Tactics under Worlds 2022 ingame event. 
  • Worlds Championship åbningsceremoni, som præsenteres af MastercardTM , er en af de mest innovative præstationer indenfor sport og underholdning, som går forrest med nye teknologier og kreative musikalske udtryk.  
  • Worlds er højdepunktet indenfor LoL esportskonkurrencer, hvor de bedste hold fra forskellige regioner konkurrerer om titlen som verdensmester. 24 hold deltager i turneringen om at krone ét hold som det bedste i verden. 

Om LoL EsportsTM

LoL Esports er en førende global sport, der har tiltrukket opmærksomhed fra millioner af fans verden over siden 2011. Flere end 800 gamere på 100+ professionelle League of Legends esports-hold konkurrerer på tværs af 10+ globale ligaer. Indenfor hver regional liga konkurrerer hold mod hinanden henover to sæsoner i håbet om at opnå regionale titler og mesterskabspoint. LoL Esports har en stolt liste af industriledende globale sponsorer og mesterlige partnere. For mere information besøg www.lolesports.com og www.lolesportsmedia.com. 

Om Riot Games

Riot Games blev grundlagt i 2006 for at udvikle, publicere og understøtte de mest gamer-orienterede spil i verden. I 2009 udgav Riot deres debuttitel ”League of Legends” til verdensomspændende anerkendelse. Efterfølgende har League udviklet sig til at blive det mest spillede PC-spil i verden og en vigtig drivkraft bag den eksklusive vækst inden for esport.

Med League på vej ind i sit andet årti fortsætter Riot med at udvikle spil og levere nye oplevelser til gamere med “Teamfight Tactics”, “Legends of Runeterra”, “VALORANT”, “League of Legends: Wild Rift” og flere work-in-progress titler, samtidig med man kan opleve Runeterra-universet gennem multimedieprojekter på tværs af musik, tegneserier, TV og mere.

Riot er grundlagt af Brandon Beck og Marc Merrill og ledes af CEO Nicolo Laurent. Hovedkvarteret ligger i Los Angeles, Californien og virksomheden har 3.000 ansatte på mere end 20 kontorer verden over.  

Følg Riot Games på sociale medier under @riotgames.

Om 88rising

88rising er et banebrydende globalt musik- og medieselskab, der repræsenterer de bedste asiatiske talenter. Siden deres begyndelse har 88rising været først og banet vejen med adskillige milepæle: De var først med en asiatisk centreret musikfestival i USA (Head in the Clouds Music & Arts Festival), de var først med en asiatisk kunstner øverst på Billboard R&B/Hip-hop-listen, Spotify’s Weekly Global Albumsliste og på top 10 over Mediabases Top 40-liste og først til at lancere en udelukkende asiatisk radiokanal i Nordamerika samt i særdeleshed det første og eneste pladeselskab med en hovedscene på Coachella. I 2021 producerede og kuraterede 88rising soundtracket til Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – Marvel Studios’ første asiatisk-amerikanske superhelt. I 2019 blev de belønnet med Label of the Year af NetEase, som er en af de største musikstreamingtjenester i Kina. Nu bringer 88rising deres hovedfestival til Sydøstasien, når Head in the Clouds Jakarta og Manila gør deres debut i december 2022. Med mere end 160 millioner følgere verden over på sociale medier og over 40 milliarder samlede streams og views kan 88risings globale indflydelse ikke betvivles.