HP har lanceret deres nyeste services, software og hardware til deres OMEN og Pavilion Gaming portefølje ved dette års Gamescom i Köln. Lanceringen byder blandt andet på en række e-sports produkter som OMEN X 27 DisplayOMEN Mindframe Prime Headset og OMEN Encoder Keyboard.

OMEN X 27 Display giver helt nyt liv til gameroplevelsen med dens ekstrem høje opløsning i QHD (2560 x 1440) og branchens førende 240Hz opdateringshastighed med en responstid på 1 ms, der sikrer minimal forsinkelse. Skærmen indeholder samtidig AMD’s længe ventede synkroniserings-teknologi, Radeon FreeSync 2 HDR, som giver krystalklare billeder, selv når man spiller i HDR-tilstand. OMEN X 27 Display er en skærm i topprofessionel kvalitet, der kan fungere i enhver sammenhæng, uanset om det er til gameren, der ikke vil gå på kompromis, eller den professionelle e-sports-atlet.

HP løftede samtidig sløret for deres nye og forbedrede OMEN Mindframe Prime Headset. Det nye headset er opdateret med en støjreducerende mikrofon, som blokerer udefrakommende lyd, så din stemme går klart igennem, når du gamer. Gaming-headsettet er fortsat udstyret med den innovative FrostCap-kølefunktionsteknologi, der nu er blevet opdateret med en passiv køleeffekt.

HP præsenterede derudover deres nyeste bud på et high-end gamerkeyboard med OMEN Encoder Keyboard. Keyboardet har RGB-lys i tastaturet og kan fås i forskellige modeller. Knapperne er udviklet til at give en lækker følelse ved intensiv gaming og er opdelt i farver, som giver forskellige feedback-resultater. OMEN Encoder Keyboard er mere støjsvagt end tidligere modeller og har indbygget N-key rollover, der giver den bedst mulige oplevelse med keyboardet.

Den nye OMEN-portefølje bliver understøttet af det opdaterede OMEN Command Center, der nu indeholder ”coaching”, der analyserer spillerens gameplay, og kommer med indsigter i forhold til styrker og svagheder, så man kan forbedre sit spil. Derudover er OMEN Command Center opdateret med direkte support til OMEN-produkter.

OMEN er et inkluderende-brand, der vil opbygge et system i verdensklasse med den bedste hardware, software, indhold og tjenester. Med de nyeste software og hardware tilføjelser, inklusiv OMEN Command Center, OMEN X 27 Display og Pavilion Gaming Desktop, beriger HP gaming oplevelsen, mens udstyret hjælper spillere med at forbedre deres gaming,” siger Anne-Sophie Hadberg, General Manager, EMEA Personal Systems, HP Inc.

Pavilion Gaming-portefølje

Udover de mange tilføjelser til HP’s OMEN-portefølje lancerede HP i dag en række nye produkter til deres Pavilion Gaming-portefølje:

·       Den nye version af HP Pavilion Gaming 15 tilbyder fremragende alsidighed og mobilitet for både gamere og kreative sjæle. Det er samtidig den første gaming-bærbar fra HP, der er udstyret med en AMD-processor.

·       Den helt nye Pavilion Gaming Desktop kan fås med op til 9. generations Intel-core processor og op til NVIDIA® GeForce® RTX 2070-grafikkort.

·       Det nye Pavilion Gaming Keyboard 800 kommer med et hurtigt og lydløst tastatur med røde knapper og N-key rollover, som er optimeret til gaming.

Priser og tilgængelighed

·       OMEN X 27 Display forventes at være tilgængelig i oktober med en pris på 5.099 kr.

·       OMEN Mindframe Prime Headset forventes at være tilgængeligt i august med en pris på 1.499 kr.

·       OMEN Encoder Keyboard forventes at være tilgængelig i oktober med en pris på 999 kr.

·       OMEN Transceptor Bag forventes at være tilgængelig i august med en pris fra 399 kr.

·       Pavilion gaming desktop forventes at være tilgængelig i august med en pris fra 4.399 kr. for modellen med AMD-processor og 4.799 kr. for modellen med Intel-processoren.

·       Pavilion gaming 15 laptop forventesat være tilgængelig i oktober med en pris fra 6.699 kr.

·       Pavilion gaming Keyboard 800 er allerede tilgængelig med en pris på 699 kr.

·       HP 22x forventes at være tilgængelig i september med en pris på 1.299 kr.

·       HP 24x forventes at være tilgængelig i september med en pris på 1.699 kr.

·       Game Coaching er tilgængelig i Command Center nu.