IT-virksomheden HP Inc. har lanceret deres nyeste serie af gaming-produkter ved dette års store tech-event CES 2022, der netop er afholdt i Las Vegas. De nye produkter fra HP inkluderer en række stationære gaming-computere, herunder OMEN 45L, OMEN 25L og den første Victus by HP 15L samt en ny generation af skærmen OMEN 27u 4k.

Over de seneste år er gaming blevet en milliardindustri med en global appel på tværs af nationalitet, alder og køn. Interessen og populariteten ser ud til at fortsætte med at vokse, og i dag er 35% af verdens befolkning tilsluttet den online spilverden. Derfor er de nye enheder fra HP designet til at imødekomme enhver gamers behov og niveau samt give mulighed for fantastiske gaming-oplevelser sammen med ens venner.

Nedenfor kan du læse mere om de nye gaming-produkter, som HP har lanceret på CES 2022-messen:

OMEN 45L

De mange timer computeren er tændt, kalder på gode køleløsninger. Det kommer den nye stationære computer OMEN 45L med, idet den er udstyret med en patenteret CPU-køleløsning kaldet OMEN Cryo Chamber™. Ved at trække koldere luft fra ydersiden af skrivebordet sikrer løsningen, at CPU-temperaturen ved fuld belastning er 6°C lavere end en identisk model uden denne funktion. Yderligere funktioner inkluderer:

 • Høj ydeevne: OMEN 45L tilbyder op til NVIDIA® GeForce® RTX™ 3090 GPU med 24GB GDDR6X hukommelse eller AMD Radeon™ RX 6700 XT med den helt nye Infinity Cache teknologi og det unikke OMEN visual-design. Derudover, kan den konfigueres med op til den nye 12. generations Intel® Core™ i9 12900K processor eller 8-core AMD Ryzen 9 5900X processor. Den kommer med Windows 11 for den ultimative gaming-oplevelse.
 • Topklasse komponenter: Med op til 64GB HyperX DDR4 3733 MHz-hukommelse kan du både spille og bruge et væld af apps.
 • Ultimativ kontrol: OMEN 45L kommer med OMEN Gaming Hub installeret, der giver nem adgang til funktioner som Undervolting, Performance Mode og Netværks Booster, der optimerer din gaming oplevelse.

OMEN 25L

Den stationære computer OMEN 25L blev introduceret sidste forår, og blev velmodtaget af gamere. Nu kommer den i en forbedret udgave med følgende opdateringer:

 • Ny farve: Mulighed for få den i den eftertragtede keramisk hvid sammen med et valgfrit hærdet sidepanel af glas, der viser det flotte indmad med RGB-lys via OMEN Gaming Hub.
 • Effektiv køling: Køling er forbedret med tilføjelsen af en 120 mm frontblæser.
 • Høj ydeevne: Kan konfigureres med op til en 12. generations Intel® Core™ i7 processor eller op til den nyeste AMD Ryzen™ processor, så den er klar til at håndtere ethvert spil

Victus by HP 15L

HP lancerede tilbage i maj deres nye gaming brand under navnet Victus by HP, der er designet til mainstream gamere. Victus by HP har fokus på at hjælpe alle med at komme ud over det almindelige spileventyr.

 • Første stationær i serien: Victus by HP 15L er seriens første stationære med et kompakt design og to farvemuligheder i Mica Sølv og Keramisk Hvid.
 • Topklasse grafik: Victus by HP 15L tilbyder op til NVIDIA® GeForce® RTX 3060 Ti eller op til AMD Radeon™ RX 6600 XT grafikkort.
 • Kraftfuld ydeevne: Udstyret med op til en 12. generations Core™ i7 processor, eller den nyeste AMD Ryzen™7 5000G-seriens processor og op til 32GB DDR4 RAM.
 • Bæredygtigt design: Victus by HP 15L har fokus på et bæredygtigt design, der benytter ocean-bound plastic i konstruktionen af kabinettet, vandbaseret maling samt er Energy Star certificeret og EPEAT Silver Registreret.

OMEN 27u 4K gaming-skærm

OMEN 27u 4K debuterer som både OMEN’s første HDMI 2.1 og første next-gen konsol plug-and-play gaming-skærm. 4K gaming-markedet vokser hurtigt og 6 ud af 10 gamere tjekker, om deres skærme er kompatible med deres konsol under købsprocessen. Denne skærm imødekommer gamernes behov og krav med en opdateringshastighed på 1ms, der samtidig kommer med et flot design. Yderligere funktioner inkluderer: 

 • Fantastisk billedkvalitet: AMD FreeSync™ Premium Pro teknologien giver lav latenstid med brede adaptive opdateringshastighedsintervaller. Skærmen har også en IPS oxide panel teknologi, der sikrer en mere livlig og farverig billedkvalitet.
 • Next-Gen konsol: Spil hurtigt med de anmelderroste konsoller PS5 og Xbox Series X med understøttelse af 4K, 120 Hz og VESA DisplayHDR 400 ved at tilslutte dem til skærmen med et HDMI 2.1-kabel. Nintendo Switch er også kompatibel.
 • Spil mere afslappet: Dette er den første skærm fra OMEN, der kommer med et fire-sidet front design, som giver skærmen et fantastisk samlet aftryk, der øger fordybelsen i spillet. Derudover er skærmen udstyret med HP Eye Ease med Eyesate certificering for at reducere øjenbelastningen, mens du spiller.

Pris og tilgængelighed         

 • OMEN by HP 45L Gaming Desktop forventes at være tilgængelig d. 5. januar til en pris fra 18.999 DKK.
 • OMEN by HP 25L Gaming Desktop forventes at være tilgængelig dette forår. Prisen bliver tilgængelig tættere på produktets lancering.
 • Victus by HP 15L Gaming Desktop forventes at være tilgængelig i februar. Prisen bliver tilgængelig tættere på produktets lancering.
 • OMEN by HP 27u 4K Gaming Monitor forventes at være tilgængelig dette forår. Prisen bliver tilgængelig tættere på produktets lancering.