Unity og Hyundai går sammen om at skabe ny Metaverse-platform. Det nye partnerskab skal understøtte Hyundais vision om at blive førende inden for smarte mobilitetsplatforme og digital bilproduktion bl.a. gennem brug af digitale tvillinger.

Danskstartede Unity og bilproducenten Hyundai har netop løftet sløret for et nyt partnerskab om at opbygge en ny metaverse-platform, der skal understøtte digital bilproduktion. Samarbejdet skal munde ud i en ny metaverse-fabrik, en såkaldt ‘digital tvilling’ til virksomhedens fysiske anlæg.   

Den nye platform skal gøre det muligt for Hyundai at teste adskillige scenarier virtuelt for at vurdere, beregne og skabe optimale driftsbetingelser uden at medarbejdere behøver at mødes fysisk. 

Den nye virtuelle 3D-platform i realtid skal nå ud til en bred vifte af Hyundai Motor Company-kunder og tilbyde dem et omfattende udvalg af tjenester inden for salg, markedsføring og kundeoplevelser. Det betyder, at også forbrugere nu vil kunne afprøve og teste forskellige bilrelaterede løsninger digitalt, længe før de vælger, hvilke der skal overføres til fysiske køretøjer.

Med samarbejdet bliver Unity en strategisk partner for Hyundai og støtter virksomhedens vision om at blive førende inden for fremtidige mobilitetsløsninger. Samarbejdet omfatter intelligent produktion, AI-uddannelse, AI-studier samt simulation af kørsel.

Digitale tvillinger
“Digitale tvillinger i realtid vil permanent ændre den måde, vi lever, arbejder og opfører os som forbrugere – og de vil have en positiv indvirkning på vores planet. Digitale tvillinger er en vigtig del af det, vi kalder ‘metaverset’, siger John Riccitiello, CEO i Unity Technologies, og fortsætter: 

“Hyundais vision for fremtiden, herunder den digitale tvilling af fabrikkens aktiviteter, repræsenterer et betydeligt teknologisk skridt fremad inden for produktion med ubegrænset potentiale, når det kommer til effektivitet.”

I første omgang skal Meta-Fabrik-konceptet understøtte Hyundais Motor Group Innovation Center i Singapore for at skabe et åbent innovationscenter for forskning og udvikling. Her skal Hyundai og Unitys partnerskab yderligere øge innovationen inden for intelligent fremstilling ved at integrere AI, 5G og andre avancerede teknologier i næste generation af intelligente fabrikker. 

Læs mere her