HTC præsenterer HTC Desire 10 Lifestyle – et nyt referencepunkt i klassen med en fantastisk kombination af fremragende kameraer, Hi-Res lyd og et smukt design inspireret af flagskibet HTC 10.

“Vores Desire-serie har altid været kendetegnet af et ungdommeligt, smukt design og en balance mellem super ydeevne og funktionalitet – HTC Desire 10 Lifestyle markerer et kæmpemæssigt skridt fremad i serien” indleder den ansvarlige for HTCs nordiske forretning, Lars Toft. Han forklarer: “Vi har ladet os inspirere af de ting, der gjorde HTC 10 så populær blandt anmeldere og kunder. Resultatet er en Desire-model med kamera- og lydkvalitet der sprænger rammerne for, hvad man kan forvente af en smartphone i denne prisklasse.”

Hi-Fi lyd og skarpe billeder

HTC Desire 10 Lifestyle har lyttet til storebror og byder på 24-bit Hi-Res lyd med HTC BoomSound, Dolby Audio og en overlegen forstærker. Uanset om du afspiller din musik gennem stereohøjttalerne eller de medfølgende Hi-Res hovedtelefoner, er du sikret en lydkvalitet, der efterlader resten af klassen i støvet. Med HDR-funktionen kombineres det bedste fra flere eksponeringer i ét klart billede – uanset om du bruger 13MP kameraet på bagsiden eller forsidens 5MP kamera med Auto/Voice Selfie og Live make-up.

HTC Desire 10 Lifestyle giver dig maksimal frihed, og med Freestyle-layoutet er du ikke længere bundet af et usynligt gitter: Træk ikoner, widgets osv. frit rundt, gruppér dem, læg dem i lag, opret link til apps, eller fjern ikonerne helt fra skærmen – din telefon, dit valg. 

htc-desire-10-full

Pris og tilgængelighed

HTC Desire 10 Lifestyle kan nu købes i sort med 3 GB ram og 32 GB indbygget lagerplads på HTC.com til en vejl. pris på 2.590 kr.

Flere oplysninger og produktbilleder

  • Mål og vægt: 156,9 x 76,9 x 7,7 mm – 155 g
  • Skærm: 5,5″ HD 720p Super LCD med Corning Gorilla Glass
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 400, Quad-core 1,6 GHz
  • RAM/lagerplads: 3 GB/32 GB – lager kan udvides med microSD-kort på op til 2 TB
  • Batteri: 2.700 mAh
  • Platform: Android 6.0 med HTC Sense