I december vender JBL Quantum Cup-spilturneringen tilbage større end nogensinde. JBL Quantum Cup, der afholdes den 17.-19. december, inviterer spilfans over hele verden til at se, spille og vinde. JBL har igen indgået partnerskab med ESL, den største e-sportsorganisation i verden, for at drive JBL Quantum Cup og give fans endnu flere muligheder for at spille mod de professionelle. Gamere fra Europa kan glæde sig til at se den længe ventede tilbagevenden af ​​Fortnite.

JBL Quantum Cup 2021: I flere detaljer

Fans vil kunne se de største navne inden for e-sport dyste – inklusive 100 Thieves Fortnite-holdet – og vil endda have chancen for at deltage i JBL Quantum Cups globale Fortnite-turnering. Hele turneringen kan følges live på JBL’s Twitch-kanal. For mere information og en detaljeret kampplan kan fans gå til JBLQuantumCup.com.

Den 27. og 28. november vil håbefulde gamere fra hele kloden have chancen for at konkurrere om en eftertragtet plads i den globale JBL Quantum Cup Fortnite-turnering med kvalifikationsrunder i Europa, Nordamerika og Asien. For at øge konkurrencen har JBL udvidet lobbyerne til at rumme 200 tomandshold, hvor de 25 bedste avancerer gennem tre kvalifikationsrunder og derefter videre til JBL Quantum Cup Fortnite-mesterskabet den 17. december. Tilmeldingerne er åbne, og interesserede spillere kan tilmelde sig her indtil den 25. november.

Under den globale begivenhed vil JBL være i centrum af e-sportsverdenen med de bedste professionelle hold, værter og entertainere. Deltagerne vil kunne opleve at spille sammen med andre JBL-ambassadører og professionelle gamere – som DoigbyKeebabbPain og Royalistiq – og få chancen for at modtage særlige JBL.com præmier under livestreamen. Pengepræmier er også på højkant i dette års JBL Quantum Cup, inklusive $35.000 USD for hvert regionalt Fortnite-mesterskab, hvilket globalt udgør en præmiepulje på +$100.000 USD.

“Vi leder hele tiden efter måder at bringe fans sammen med de største navne inden for e-sport. JBL tager nu på sit andet år JBL Quantum Cup til næste niveau ved at give amatørspillere endnu flere chancer for at spille sammen med de professionelle,” sagde Ralph Santana, Executive Vice President og Chief Marketing Officer hos HARMAN. “Fans ville have større lobbyer i JBL Fortnite-konkurrencen, så vi leverede.”

The Last Stop: Europas sidste chance for at komme i finalen

Hvis du ryger tidligere ud af konkurrencen end forventet, er der håb endnu. Dette års turnering vil give sine europæiske deltagere endnu en chance for at kvalificere sig via The Last Stop. Det foregår ved at give de 10 bedste duoer en fast-track-billet direkte til finalen. The Last Stop finder sted den 3. december og er fordelt på 5 forskellige arenaer. Giv dig selv de bedste vinderchancer og tilmeld dig for at konkurrere i The Last Stop her.

JBL Quantum Cup tidsplan

·       25. november: Tilmelding til kvalifikationer lukker

·       27.-28. november: Regionale kvalifikationsrunder

·       3. december: The Last Stop,Europa

·       17. december: Fortnite Europa, som begynder kl. 18.00. CET

·       17.-19. december: Fortnite Asia Pacific og Fortnite North America CS:GO Asia Pacific; Apex Legends North America dag 1 og dag 2