JBL fokuserer på detaljerne, så du kan fokusere på at nyde kraftfuld lyd med stil med JBL Flip 6. Det nye lyddesign gør det muligt at høre hver eneste detalje.

To passive radiatorer, en kraftfuld racerbane-formet bashøjttaler og nu en separat diskanthøjttaler sørger for kraftfuld bas, slagkraftige mellemtoner og krystalklare høje toner, så ingen detaljer går tabt. JBL Flip 6 er designet med det nye store JBL-logo foran på midten, som er svøbt ind i robust JBL-stof, og kommer i en række spændende farver. Små ændringer kommer tydeligt til udtryk med JBL Flip 6 i forhold til forgængeren.

Det betyder, at Flip 6 bare venter på, at du sætter dine yndlingssange på. Uanset din sang, dit eventyr eller din stil, er Flip 6 den perfekte partner. Alt du skal gøre er at beslutte dig for, hvilken af ​​de fantastiske farvemuligheder du skal gå efter; Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green eller Squad.

Udover kraftfuld lyd og et iøjnefaldende design kan JBL Flip 6 prale af gode tilslutningsmuligheder og holdbarhed. Forbind din højttaler med dine venners for at skabe et endnu større og bedre lydbillede end nogensinde med PartyBoost-funktionen. Med 12 timers spilletid og IP67 vand- og støvtæthed holder din JBL Flip 6 lige så længe, ​​som du gør. Både inde og ude.

JBL har forpligtet sig til at benytte mere bæredygtig emballage. Derfor er indpakningen og den indvendige bakke til Flip 6 fremstillet af genanvendeligt papirbaseret materiale, og ydersiden er trykt med sojablæk.

JBL Flip 6 er tilgængelig i Midnight Black på jbl.com for DKK 1.099,00. Fiesta Red, Grey Stone og Ocean Blue vil være tilgængelige i december 2021, og de resterende farver vil være tilgængelige i 2022.