Olof Kajbjer, bedre kendt som Olofmeister, er en professionel svensk esports-spiller, der er blevet kåret som verdens bedste i det populære spil Counter-Strike. Nu viser han, for første gang, sit hjem frem i Klarnas Youtube-serie “Klarna Drops By”. Et helt gamer-værelse, en mindehylde til hans mor og indretningsdetaljer med personlig sammenhæng er nogle af favoritterne i Olofs lejlighed

Det første man ser, når man træder ind i Olof ’Olofmeister’ Kajbjers hjem i Stockholm, hvor han har boet med sin kæreste i et år, er en mindehylde for Olofs mor. På hylden står nogle planter, en globus og en kogebog – og placeringen i køkkenet er ikke en tilfældighed.   

“Min mor døde desværre for nogle år siden. Denne hylde betyder meget, og, at den står i køkkenet, passer rigtig godt, da hun elskede at lave mad. Planterne er der, fordi hun havde grønne fingre, og kogebogen fik jeg af ​​hende. Globussen er der fordi hun elskede at rejse”, siger Olof Kajbjer i videoen.

Hunde, et kort over Djupvik, og whisky er detaljer i indretningen
Hele lejligheden er i blågrå nuancer og overalt er der personlige detaljer i indretningen som f.eks. små figurer af hunde, der symboliserer Olofs længsel efter en hund, et maleri med et kort over Djupvik, hvor Olof tilbragte sine somre som barn, og en barvogn med whisky (som han ikke selv drikker).

I videoen viser han også sin garderobe frem, som indeholder alt fra basistøj til merch fra hans karriere og de bukser han foretrækker at have på, når han spiller. Han fortæller også om det dyre designertøj, han blev fristet til at købe i starten af sin karriere, men som han nu fortryder, og derfor har valgt at sælge gennem Sellpy for at donere overskuddet til UNHCR.

Hjemmets kronjuvel – gamerværelset
Olofs absolutte yndlingsrum er hans gamerværelse, hvor han både har computer og præmier fra sin karriere. I videoen viser han, hvordan han bedst kan lide at sidde, når han gamer (hint – det er en yogastilling), og han fortæller om dengang, han modtog den prestigefyldte titel som verdens bedste gamer i 2015, og deler ud af sine rutiner i forbindelse med kampe.

“Jeg har ingen rutiner før kampe. Men hvis jeg har et bestemt par bukser på eller spiser noget bestemt mad, og vi vinder, skal jeg have de samme bukser på og spise den samme mad, hvis vi skal konkurrere igen dagen efter”, siger Olof.

Han deler også sine bedste tips til alle, der ønsker at blive professionelle inden for esports.

“Prøv at finde ud af, hvad det præcis er, du er god til. Se på demoer af andre, der spiller, og sug det til dig som en svamp. Følg tips fra andre og prøv at gøre noget af det samme”, fortsætter Olof.

Olofs bedste tips til gamere:

Få et bord, der kan hæves og sænkes – Det er praktisk, hvis du ønsker en bestemt højde på bordet, når du spiller. Sådan er det også i de fleste turneringer i dag. 

Find dine egne præferencer – Vil du lade dig inspirere af de professionelle, så tjek hvilket udstyr og indstillinger de har, men prøv ellers at finde dine egne ting, og dit eget udstyr. Gør det, der føles godt for dig. En af mine præferencer er at spille siddende i en skrædderstilling – det virker for mig, men ikke nødvendigvis for andre.

Prioriterer en god mustastatur og skærm – Gode gadgets er vigtige. Men hvis du skal prioritere noget, er det musen, tastaturet og skærmen, der er vigtigst. Computeren kommer i anden række.

Om Klarna:
Siden 2005 har Klarnas mission været at revolutionere detailbankbranchen. Med over 90 millioner globale aktive brugere og 2 millioner transaktioner om dagen imødekommer Klarna forbrugernes skiftende krav ved at hjælpe dem med at spare tid og penge, samtidig med at de administrerer deres cashflow bedre og træffer informerede beslutninger. Over 250.000 globale detailpartnere, herunder H&M, Saks, Sephora, Macys, IKEA, Expedia Group og Nike har integreret Klarnas innovative teknologi for at levere en problemfri shoppingoplevelse online og i butikken. Med over 5.000 ansatte er Klarna aktiv på 20 markeder og er en af de højest værdisatte private fintechs globalt med en værdiansættelse på $45,6 milliarder.

Besøg www.Klarna.com for mere information.

Om Klarna Drops by

Klarna Drops By er en nordisk Youtube-serie af Klarna, der giver et eksklusivt indblik i boligerne i interessante menneskers hjem. I hver episode viser en profil deres hjem frem og afslører også valgene og historierne bag deres indretning. Tidligere profiler, der har deltaget i serien, er: Janni Olsson Delér,  Benjamin IngrossoDr AlbanIsabel AdrianThomas HayesHelene OlafsenDagnyMike/Akam1k3Jan Thomas & HarlemMarte BratbergMorten Hegseth.