Logitech G, et brand i Logitechs portefølje og førende innovatør af gaming-teknologi og udstyr, løfter i dag sløret for den ultimative udvikling af deres bedst sælgende mus, Logitech G502 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse. Gaming-musen Logitech G502 LIGHTSPEED kombinerer præcisionen og præstationen på pro-niveau med et højtelsket, high-performance design som fansene elsker.

”Der er faktisk ingen mus, der bedre symboliserer den verdensomspændende kærlighedsaffære vi har med gamere, og som gamerne har med deres udstyr, end vores G502”, siger Ujesh Desai, Vice President og General Manager hos Logitech Gaming. ”Siden vi lancerede vores første LIGHTSPEED gaming-mus, har fans spurgt, hvornår vi ville lancere den nye version af G502. Med dagens lancering har vi leveret, hvad de har efterspurgt – og meget mere”. 

Logitech G502 LIGHTSPEED gaming-musen er omhyggeligt blevet rekonstrueret hele vejen igennem. Den bevarer samme form og features som originalen, men har fået tilføjet LIGHTSPEED og POWERPLAY trådløs teknologi og også en vægtreduktion på syv gram. Logitech Gs ingeniør- og designteams undersøgte alle elementer af G502 på ny og inkorporerede banebrydende innovationer fra Logitech G PRO trådløse gaming-mus, inklusiv thin-wall design og endoskeleton chassis.

Den nye Logitech G502 LIGHTSPEED gaming-mus er både tidsløs og moderne. Vi rekonstruerede det mekaniske og elektroniske design, til at inkludere den prisvindende LIGHTSPEED trådløse teknologi og POWERPLAY trådløs opladning – alt dette i én sofistikeret sammensætning, der også inkluderer firmaets next-generation High Efficiency Rated Optical (HERO) 16K sensor. Resultatet er den ultimative mus til gaming, der vil føles som en forlængelse af dig selv og som lader dig forsvinde fuldstændig ind i spillet.

Et revolutionært ydre design 

Det ydre er velkendt, men umiskendeligt nyt. Denne nye generation af G502 LIGHTSPEED gaming-mus er lettere, mere kraftfulde og mere avancerede. Skabt til præstation og præcision, har denne nye mus et forbedret thin-wall design, der levner plads i musen til at rumme et powerhouse af teknologier, uden at gå på kompromis med holdbarhed og kvalitet. Musen har 11 programmerbare knapper som kan tilpasses gennem Logitech G HUB softwaren til at udføre selvdefinerede handlinger eller tildele macros. Derudover har musen også et dual-mode Hyper-fast scrollhjul og et justerbart vægtsystem med seks vægte —fire på 2g og to på 4g — så du kan tilpasse vægten og balancen af musen til at matche din spillestil.

Logitech G502 LIGHTSPEED er den ultimative gaming-mus indenfor komfort med greb på siderne af tekstureret gummi og et højrehåndsdesign, der har begejstret millioner af gamere gennem flere år.

Derudover er den nye Logitech G502 LIGHTSPEED fri for PVC og har tilmed også en Plastic Neutral certifikation. Det betyder, at Logitech ved hvert køb hjælper med at finansiere Plastic Bank programmer, der hjælper med at fjerne plastik fra havmiljøer.

Verdensklasse præstation

Logitech G502 LIGHTSPEED gaming-mus indeholder brancheførende teknologi, som du kun kan få fra Logitech G og den inkluderer:

  • Ultrahurtig LIGHTSPEED trådløs teknologi giver gamere en spilleoplevelse, der er hurtigere end hvis man var kablet, og en end-to-end optimeret trådløs forbindelse, der leverer en fantastisk reaktionsevne og pålidelighed til konkurrenceniveau præstationer.
  • Logitech Gs POWERPLAY trådløse opladningssystem for kontinuerlig opladning, selv under gaming. Den nye gaming-mus tilkobles trådløst gennem POWERPLAY og gør det bekvemt både at oplade samt overføre data gennem et enkelt USB-kabel.
  • Logitech HERO 16K sensor, vores mest præcise og bedst præsterende sensor, har en exceptionel reaktionsevne og nøjagtighed med en opløsning op til 16.000 DPI og tracker ved 400+ IPS uden acceleration, filtering eller smoothing.
  • Logitech G HUB genkender Logitech G502 LIGHTSPEED gaming-mus automatisk og muliggør fuld adgang til tilpasningsfunktioner. Den tillader også, at du kan vælge funktioner, tildele macros og key bindings samt skabe skræddersyede farver, alt i et simpelt og intuitivt interface. Nu kan gamere gemme adskillige karakterprofiler i deres spil og skifte så let som ingenting.

Pris og tilgængelighed

Logitech G502 LIGHTSPEED trådløse gaming-mus forventes at blive tilgængelig på LogitechG.com og hos globale forhandlere i maj 2019 med en vejledende udsalgspris på DKK 1190,-.