Logitech G, der er Logitech’s gamer afdeling, præsenterer i dag deres nye Logitech® G305 LIGHTSPEED trådløs gamingmus, for offentligheden. Det er en næste-generations gamingmus, der bringer den revolutionerende LIGHTSPEED™ trådløse teknologi samt HERO™ (High Efficiency Rated Optical)-sensoren ud i hænderne på gamere overalt i skikkelse af en både gennemtestet og træfsikker mus. Logitech G305 anvender Logitech G’s eksklusive LIGHTSPEED trådløse teknologi til at give en spiloplevelse, der er hurtigere end de fleste, kablede mus. Herudover byder den på Logitech G’s revolutionerende HERO sensor, der er i stand til at præstere next-gen ydelser med 10 gange større strømeffektivitet end den foregående generation af mus. Med Logitech G305 er der ingen grund til at holde sin gaming i snor.

“I årevis har vi været dedikerede til at levere trådløs performance, der er hurtigere end vores konkurrenters kablede produkter,” siger Ujesh Desai, der er vicepræsident og general manager for Logitech Gaming. “Igennem vores indsats er trådløst nu kommet op på et niveau, hvor de professionelle e-sports-udøvere har tiltro til vores innovative teknologi og vinder konkurrencer med vores trådløse mus. Med G305 ønsker vi at få bragt den samme, markedsførende teknologi ud til alle. G305 indeholder både vores HERO sensor og LIGHTSPEED trådløs-teknologi – Det hele for DKK499,-. Der har aldrig været en bedre anledning til at droppe ledningen.”

Med Logitech G305 kan du spille på absolut topniveau med vores HERO-sensor, der er den førende på markedet. Denne sensor er ekstremt strømeffektiv, og byder på exceptionel reaktionstid og nøjagtighed, 400 IPS præcision og musefølsomhed på op til 12,000 DPI, helt uden acceleration eller smoothing.

Herudover får du med den lynhurtige LIGHTSPEED trådløse teknologi, der er indbygget i Logitech G305, en gaming-oplevelse, der er hurtigere end med kablede mus, og som byder på en responstid på bare 1ms, end-to-end optimeret, trådløs forbindelse, og en utroligt hurtig respons-tid og pålidelighed, der giver dig ydelser på konkurrence-niveau.

Takket være den ekstreme strømeffektivitet på HERO, er der utroligt lang levetid på batteriet. Du får dermed, når musen er i ”Performance”-mode, 250 timer kontinuerligt gameplay med en report rate på 1 ms på bare et enkelt AA-batteri.

Skift til ”Endurance”-mode med en report rate på 8 ms, der anvender Logitech Gaming Software (LGS), og du kan forlænge batteriets levetid til at være op til ni måneder på et enkelt AA-batteri.

Selvom den er pakket med så meget teknologi, så er Logitech 305 hverken tung eller klodset. Den er holdbar, men dog kompakt og med en lav vægt på bare 99 gram. Dette giver høj manøvrevenlighed takket være det elegante letvægtsdesign og det ultra-effektive batteri-forbrug. Uanset, om du spiller på din gaming-PC derhjemme, eller om du er på farten med din laptop, så er Logitech 305 det rette valg for dig. Den er tilgængelig i både sort og hvid.

Pris og tilgængelighed

Logitech G305 LIGHTSPEED trådløs gamingmus forventes at være til salg hos de danske forhandlere i juni 2018 til en vejledende udsalgpris på DKK 499. For yderligere information, besøg venligst vores website, vores blog, eller find os på Facebook!

Om Logitech G

Logitech G, en afdeling af Logitech International, er global leder inden for gamingudstyr til både PC og konsoller. Logitech G forsyner gamere på alle niveauer med keyboards, mus, headsets, musemåtter og simulator-produkter som rat og flight sticks, der alle er førende på markedet. Dette er muligt igennem innovativt design, avanceret teknologi og en dyb passion for gaming.