Logitech For Creators, en brand-udvidelse under Logitech som hjælper indholdsskabere med at forfølge deres drømme, har i dag annonceret anden udgave af den årligt tilbagevendende Logitech Song Breaker Awards – den første musikpris på Roblox (NYSE: RBLX).  Prisuddelingen hylder de banebrydende indholdsskabere, som i årets løb har formet popmusikken ved at skabe og dele danseudfordringer, memes og trends på de sociale medier, særligt TikTok og YouTube.

Prisuddelingen har premiere på Roblox lørdag den 30. april kl. 19.00 med yderligere tre optrædener i løbet af weekenden. Pre-show-oplevelsen starter i dag.

Song Breaker Awards er én af mange oplevelser for indholdsskabere i forbindelse med Logitech For Creators’ globale “Together We Create”-kampagne, hvis mission er at samarbejde med indholdsskabere om at forme fremtidens indhold sammen.

Fokus har fra første pixel været på at designe et medrivende og sjovt univers for indholdsskabere, hvor de kan interagere og lege med deres yndlingsskabere på uforudsigelige måder. Den digitale showmand Bretman Rock er vært for dette års Song Breaker Awards. Derudover gør Lizzo, den GRAMMY®-vindende kunstner og ikon, sin debut i metaverse på Song Breaker Awards-scenen.

Lizzo, som tidligere i år offentliggjorde sin nye sang “Special” som led i Logitechs DEFY LOGIC-kampagne, kommer til at optræde med nummeret på prisuddelingsscenen.

“Jeg glæder mig til at gøre min debut i metaverse i samarbejde med Logitech og optræde med “Special”, som er en sang, der betyder meget for mig,” siger Lizzo. “Som musiker og indholdsskaber er jeg vild med, at Logitech Song Breaker Awards anerkender indholdsskaberes unikke talenter, og hvordan de hver især er med til at influere popkultur og musik.”

Andre indholdsskabere ved dette års prisfest inkluderer Roblox’ Peachy-prinsesse MeganPlays, Twitch-streameren Shroud samt musiker og aktivist Jaden Smith. Derudover vil singer-songwriter GAYLE, bedst kendt for sit Billboard-hit “abcde-forget-u”, også optræde.

Under pre-show-oplevelsen på Roblox kan fans stige ombord en episk rutsjebane, samle Creator Coins, vinde badges i spil og låse op for særlige genstande, tage et selfie XL-foto med vennerne, hænge ud på Creator Society Cafe og i DEFY LOGIC-loungen samt købe eksklusivt merchandise såsom Pop Key-hatte, Litra Glow-vinger og Lizzo-koncerttrøjer til deres avatars fra Logitech For Creators’ virtuelle butik. Overskuddet fra salget af det digitale merchandise går til MusiCares® – den førende velgørenhedsorganisation indenfor musikken. MusiCares blev grundlagt af Recording Academy i 1989 og fungerer som et sikkerhedsnet, der støtter musikere ved at yde hjælp til sygesikring og andre velfærdsydelser.

Ved dette års prisuddeling vil Logitech og Bretman sætte spot på 10 indholdsskabere. Disse indholdsskabere har alle optrådt på hitlisten Billboard Song Breaker Chart – en månedlig hitliste i samarbejde med Logitech For Creators, der fremhæver de trendsættende indholdsskabere, hvis indhold bestemmer, hvilken retning musikforbruget går, og som på positiv vis bryder med de traditionelle forretningsmodeller i musikbranchen.

Prismodtagerne omfatter “Originators” – de indholdsskabere, som har startet en trend, dans eller udfordring – og “Amplifiers” – populære indholdsskabere, som er med til at udbrede udfordringer til deres publikum og fællesskaber. Prismodtagerne inkluderer:

  • Cost n’ Mayor – «Let’s Groove» med Earth, Wind, & Fire (Remix). Ægteparret Austin og Marideth Telenko har også samarbejdet med Logitech om at optage alle prismodtagernes koreografi med motion capture og forvandle disse til humørikoner på Roblox
  • David Vu – «Get Into it (Yuh)» med Doja Cat, Originator
  • Dreya Mac – «Own Brand Freestyle» med Dreya Mac; Originator
  • GAYLE – «abcde-forget-u» af GAYLE; Originator. GAYLE modtager prisen Song Breaker of the Year. Hendes sang har haft den største indflydelse på hitlisten Billboard Song Breaker Chart, hvor den lå tre måneder i træk.
  • JuucyJ – «Might Be – Remix» med DJ Luke Nasty; Originator
  • JVKE – «This is What Falling in Love Feels Like» med JVKE; Originator
  • Noah Beck – «Dinero» med Trinidad Cardona; Amplifier
  • Vano 3000 – «Running Away» med VANO 3000; Originator
  • Walker Hayes – «Fancy Like» med Walker Hayes; Originator. Hayes er i år nomineret til sin første GRAMMY-pris. Under pandemien filmede Hayes TikTok-videoer med sin familie for sjov og skabte i den forbindelse danse til flere sange på sit eget album. Hans TikTok-video til “Fancy Like” har fået over 2,5 millioner likes, hvilket gjorde sangen til et viralt hit.
  • Tracy Joseph – «Love Nwantiti» med C-Kay; Originator

“I år har vi skubbet til grænserne i vores forsøg på at skabe en prisuddeling for indholdsskabere,” siger Meredith Rojas, Global Head of Talent and Entertainment i Logitech. “Under udformningen af dette omfattende metaverse-program har vi ladet os inspirere af de onlinefællesskaber, som baner vejen i web 3.0. Dette er ikke nogen envejssamtale, men en tovejsoplevelse som fører indholdsskabere og fællesskaber sammen i en kreativ proces.”

“Vi søger hele tiden nye måder, hvorpå vi kan give vores fællesskaber unikke og medrivende oplevelser,” siger Jon Vlassopulos, Roblox Vice President og Global Head of Music. “Vi glæder os over, at Logitech vil afholde den første musikpris nogensinde på Roblox, mens vi fortsætter med at skubbe til grænserne for, hvad der er kreativt muligt på vores platform, og hylder indholdsskabere fra hele verden.”

Song Breaker Awards har premiere lørdag den 30. april kl. 19 CEST med yderligere tre optrædener lørdag kl. 22 CEST og natten til søndag kl. 02 CEST samt 1. maj kl. 18 CEST.

Pre-show-oplevelsen og Logitech Store åbner i dag på Roblox. Se traileren og pre-show-oplevelsen på roblox.com/songbreakerawards.