Dell Technologies har netop lanceret nye gamingprodukter i både Alienware- og Dell-serierne. Alle enhederne kommer med en fantastisk ydeevne, forbedret køleteknologi samt fordybende lyd- og billedkvalitet, der optimerer ethvert gameplay.

Alienware Aurora Ryzen Edition R14 er resultatet af samarbejdet med AMD. Den kraftfulde bærbare pc kan konfigureres med op til en AMD Ryzen 7 5800X3D-processor og benytter desuden den nye AMD 3D V-Cache-teknologi, som giver en bedre billedhastighed på tværs af alle de største spil. Pc’en kommer også med forbedret fordeling af luften i computeren og Legend 2.0, der leverer den højeste multi-threaded ydeevne i en Alienware-desktop. Derudover har pc’en en ny avanceret Liquid Cooling-teknologi, der reducerer termisk modstand med hele 42 % i forhold til en standard kølerløsning.

Alienware m15 R7 leverer maksimal ydeevne i et helt nyt design. Spil de mest krævende gameplays med 170W TDP, hvilket er det højeste antal watt på en 15” Alienware bærbar nogensinde. Der er ingen grund til at bekymre sig for overbelastning, takket være den opdaterede Cryo-tech-arkitektur. Alienware m15 R7 kommer nemlig med nyudviklet termisk teknologi, der indeholder flere, tyndere og bredere blæserblade end både m15 R5 og R6. Den nye bærbare pc kommer også med en imponerende gamingskærm og medrivende lyd, takket være Dolby Vision og Dolby Atmos.

De nye lanceringer byder også på Alienware m17 R5, der nu kommer med de seneste AMD Ryzen-processorer og grafik fra NVIDIA GeForce RTX 30-serien, hvilket giver en ekstrem og dynamisk spiloplevelse. Med pc’ens 17”-skærm kan brugeren lade sig fordybe i videospil på farten med op til UHD-opløsning. Med Dolby Vision og Dolby Atmos bliver både lyd- og billedoplevelsen taget til et helt nyt niveau.

Dell G15 er en ideel gaming pc lige fra inderst til yderst og er perfekt til både nybegyndere eller mere erfarne gamere takket være pc’ens kraftfulde grafik og robuste design. Dell G15 benytter Alienware-inspireret termisk teknologi, hvilket resulterer i optimal nedkøling med både dobbelt luftindtag, ultratynde blæserblade, kobberrør og fire velplacerede ventilationskanaler, der resulterer i længere og mere støjsvage gameplays.

Pris og tilgængelighed

  • Alienware Aurora Ryzen Edition R14 bliver tilgængelig på et senere tidspunkt i 2022 til en vejledende udsalgspris på 20.182,45 kroner.
  • Alienware m15 R7 er tilgængelig nu til en vejledende udsalgspris fra 10.265,67 kr.
  • Alienware m17 R5 bliver tilgængelig på et senere tidspunkt i 2022 til en vejledende udsalgspris på 10.949,44 kr. Alienware m17 R5 bliver både tilgængelig med AMD Ryzen og NVIDIA GeForce.
  • Dell G15 (5525) er tilgængelig nu til en vejledende udsalgspris på 6.159,37 kr.

Om Dell Technologies

Dell Technologies hjælper organisationer og mennesker med at bygge deres digitale fremtid og transformere, hvordan de arbejder, lever og leger. Virksomheden tilbyder sine kunder branchens bredeste og mest innovative palette af teknologier og services lige fra endpoints, til datacenteret og til skyen.