Gør dig klar til fest, når Mario Party Star Rush udkommer til Nintendo 3DS den 7. oktober. Oplev Mario Party som aldrig før, da alle nu kan spille sine runder samtidigt! Det er også nemt at spille med andre Nintendo 3DS-ejere, for kun én spiller behøver at have spillet for at invitere tre andre spillere.

I den nye spilfunktion Toad Scramble kaster alle sine terninger samtidigt og bevæger sig frit omkring på et åbent kort. Det betyder, at spilrunderne kan spilles uden så meget ventetid som i tidligere Mario Party-spil.

I spilfunktionen Coinathlon er det rene spilevner, der gælder. Ingen terninger, men derimod et stort antal minispil, som følger hinanden i rask fart. Det gælder om at indsamle mønter og komme først i mål. I Balloon Bash skal I sprænge balloner, spille minispil og besejre bosser. Mønter indsamlet her kan byttes til stjerner. Flest stjerner giver sejr!

Har du Mario Party Star Rush, kan du bede dine Nintendo 3DS-venner, som ikke har spillet, om at downloade den gratis software Mario Party Star Rush – Party Guest fra Nintendo eShop. Med den kan du spille hele spillet sammen lokalt med op til tre venner.

Det er også sjovt at spille alene. Der findes over 50 minispil, 7 spilfunktioner og fire sværhedsgrader, så der er nok at gå i gang med.

Den 7. oktober lanceres desuden fire nye amiibo-figurer, som kan bruges i spillet. Det drejer sig om Donkey Kong, Rosalina, Wario og Boo. Spiller du alene og bruger en kompatibel amiibo i spilfunktionen Toad Scramble, bliver denne amiibo-figur en hjælpende figur i spillet allerede fra start. Det er perfekt til at øge dine vinderchancer. Har du derudover gemt data fra Wii U-spillet Mario Party 10 på denne amiibo, så får du en ekstra terning!

Mario Party Star Rush udkommer til Nintendo 3DS-systemet den 7. oktober.