Nintendo og Capsom har i dag bekræftet ny distributionsaftale for Monster Hunter 4 Ultimate, der udkommer til Nintendo 3DS og 2DS i Europa i starten af 2015. Nintendo bliver således ansvarlig for salg, marketing, PR og distribution i Europa, hvor Capcom forbliver udgiver.

Monster Hunter 4 Ultimate er nyeste skud på stammen i den populære Monster Hunter-serie, der foreløbig har solgt i over 28 millioner eksemplarer. I Monster Hunter 4 Ultimate kan spillerne indtage rollen som jæger, der tager følgeskab med en karavane for at udforske nye land og byer undervejs. Dette storslåede eventyr vil indeholde hundredvis af missioner for at bekæmpe fantastiske monstre, som nedlagte byder på ressourcer til våben og udstyr. Monster Hunter 4 Ultimaterepræsenterer seriens største spring fremad med mere nyt indhold og spændende funktioner end nogensinde tidligere. På et håndholdt system er det desuden første gang, at spillerne kan forenes op til fire personer online via Nintendo Network – samt via lokal trådløs forbindelse som i tidligere spil i serien.

Monster Hunter 4 Ultimate har fået et udvidet repertoire af handlinger, som vil skabe mere dynamiske jagtoplevelser med flydende klatrebevægelser og evnen til at hoppe i angreb fra vægge eller afsatser. Desuden vil spillerne kunne ride på et monster i begrænset tid, mens de hænger på og leverer angreb. I tillæg kommer der to nye våbenklasser, udfordrende nye monstre og utallige steder at besøge, som alt sammen gør Monster Hunter 4 Ultimate til den mest robuste jagtoplevelse til dato.

Monster Hunter 4 Ultimate udkommer primo 2015!